Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА

Мними магове

<< < (5/14) > >>

Rider22:
Напротив,насила бяха.Иначе каза,че няма да помогне.Каква телесна повреда.Такива като него заслужават да вземеш един стол и да му го счупиш в главата.Не ме е страх,че ще ме осъди.Да бе и да се сгуши в гъза си и да си пази на топло паричките,а аз кво,да седя и да чакам съдбата да го накаже.Ебал съм му мамата ти казвам.Той в момента продължава да взима парите и на други хора.За разбита уста и нос ли ще ме съди.Друг път.Чакам я да се върне тая мижитурка и ще го духа здраво.

Libra777:

--- Цитат на: Rider22 в 21 Август 2019 15:53:19, Сряда ---Напротив,насила бяха.Иначе каза,че няма да помогне.

--- Край на цитат ---
Това не е насила...  [taunt]

Rider22:
Е не бате.Ти кво очакваш да ми насочи пистолет в главата и да ми каже:Давай парите.Как очакваш да е насила и не намирам нищо смешно.Не знам кое намираш за толкова забавно.И на теб може да се случи подобно нещо.

Astaroth:
Либра неволно ритна тубата с бензина върху огъня...  [umnik] Всичко е в реда на нещата, Rider. Каквото и да правиш просто недей да ни споделяш.

Libra777:

--- Цитат на: Rider22 в 21 Август 2019 16:15:09, Сряда ---И на теб може да се случи подобно нещо.

--- Край на цитат ---
Ще ме убиеш, честно... [yahoo] Мен няма как магъзник да ме изшани за пари първо защото ако ми трябва магия, ще си я направя сама. Второ, ако не мога аз, има към кого да се обърна и за без пари... връзкарка съм понеже, таковата... И трето, най-важно, достатъчно акъл имам в главата, за да не се вържа на шарлатанин от нета, който ме притиска много настоятелно да му дам пари... Това както искаш го разбирай
--- Цитат на: Astaroth в 21 Август 2019 16:19:25, Сряда --- Либра неволно ритна тубата с бензина върху огъня...  [umnik] 
--- Край на цитат ---
Ех, таз Либра - голяма пироманка ще излезе, щом и по форумите пали пожари...  [wizard] [fire] [fire] [fire]

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия