Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА

Мними магове

<< < (4/14) > >>

Rider22:
Идеята ми е някой от вас да му пише на тоя във фб,че иска да си гледа и да го пита къде може да се уговори среща,без обаче да казва кой го е пратил да му пише.На срещата ще се появя аз и ще го смеля.Само чакам да дойде краят на септември и да се прибере тоя във Варна.Моля някой от вас да ми съдейства.

Libra777:
Така ставаме съучастници и ако се стигне до съд, и ние ще го отнесем, нали се сещаш? Недей го прави това, няма смисъл... Като пребиеш един шарлатанин, нито ще го накараш да се промени, нито ще спреш шарлатанството като цяло... Не си създавай проблеми без нужда...

Rider22:
Libra абе кого ще съди тоя плъх бе.Разбрах,че веднъж даже вече са го пребивали и тоз избягал.Все всичко до съд опира.Що мен да ме съдят дето съм честен и търся справедливост,а тоя педал дето прибира парите на хората и ги изнудва,да не получи наказание.То го има черно на бяло с какво се занимава.И в профила му пише и статии има за него.И чатове имам,които също мога да покажа.

Cernunnos:
Rider, бил съм на твое място и знам какво ти е... довери ми се, не е сега момента, ще сбъркаш!

Libra777:
'Щото като има нанесени телесни повреди, добрите ти намерения отиват по дяволите... Разбира се, щом си решил така, ние не можем да те спрем, но поне не замесвай и други хора в престъпление...
Освен това грешката е донякъде и твоя - ти доброволно си му дал парите, не са били взети насила...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия