Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА
Мними магове
Rider22:
Абе аз тоя келеш ако го набия надали ще иска да ме съди и да се разправя с мен по съдебен път.Такъв тупаник ще яде,че изобщо ще забрави как се казва.И още нещо да добавя.Беше споменал,че момиченца на възраст 8/9 клас също ходят при него да си гледат.Пазете си децата от такива измамници.Не им давайте пари.От къде едно дете,което не работи ще вземе 30 лв,за да му ги даде на тоя да му гледа.И какво има да гледа на едно дете.Тарифата му за един сеанс на карти е точно 30 лв,а може и повече ако искате и друго да ви излъже.А времетраенето на сеанса е по-малко от половин час.Така че споделяйте всички в социалните мрежи за този човек.Не го е срам и от деца да взима пари.
Rider22:
Astaroth искам единствено да му променя физиономията на тоя.Да не му е толкоз веселичко.
Cernunnos:
Rider, аз на твое място бих действал по следния начин... Първо, има много гняв и объркване насъбрани вследствие на неправдата която ти се е случила, затова тежки тренировки ще свършат чудесна работа. Когато тренираш изливай всичко в железата или боксовите круши, така влагай всичката злоба, че после да си уморен да си вдигнеш ръката. Второ, тази гнида заслужава да си получи заслуженото, да... но има проблем, още те помни и знае, че душиш около него. Може да е подготвен за теб, а ти пък в момента разбираемо си замъглен от емоции, които може да те подхлъзнат неприятно... Затова най-добре чакай удобния момент. Година, две... през това време тренирай и изливай всичко, въобще всичко с което се занимаваш му давай от това гориво, злобното... много ефикасно гори, от опит ти казвам... моторът на духа ти ръмжи на пълни обороти - няма депресии и се чувстваш силен. А пък Съни, както ти казах, след някоя друга годинка няма да те помни вече и можеш да идеш умно да му напукаш кофата на тихо... но пък кой знае, може и ти вече да не го помниш, да е избледнял... ;;)
Rider22:
Благодаря за разбирането.Тоя не знае кво го чака.Ще му се случи яка случка.Ще обещава и ще лъже.Яко ми лази по нервите,но няма да позволя да ме изкара извън релси.Смятай щом от деца е взимал пари ква гад е.Само да разбера къде живее ще го пречакам надвечер по тъмно и ще му е*а майката на тоя.Мизерник скапан.Много гняв съм насъбрал.Няма да оставя нещата така.Когато го пребия ще пиша да кажа.Нека ме съди тоя шебек.Чакам да се върне от Слънчев бряг и до тогава дано му разбера адреса.Ще го дъня като родопска черга на простир.Само на Стенли Топалов ще ми стане.Не си е намерил майстора ама ще си го намери.
Libra777:
Аз те съветвам да си изтриеш постовете... Много публично си го написал, за да очакваш после да ти се разминат последствията
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия