Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Поръчах магия
volk22:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 26 Юли 2019 15:56:51, Петък ---вид лека хипноза която може да се нарече и обсебване
--- Край на цитат ---
Нека разграничим леката хипноза от обсебването. Има разлика.
Solomon:
--- Цитат на: volk22 в 26 Юли 2019 15:25:50, Петък ---Има такова нещо като любовна магия. Нарича се обсебване.
--- Край на цитат ---
Може би не му е мястото...но това не е любовна магия, а моментно "възпроизвеждане / имитиране" на дадени емоции у отсрещния човек, което действа краткотрайно...както Цеци каза - афродизиак...
volk22:
Може би трябваше да спомена една от любимите поговорки на баба ми: "Насила хубост не става." С любовта е същото. Но привличане може да бъде наложено. Дълготрайно, постоянно дори, ако се поддържа периодически. Обсебването е различно от описаните от Цеци техники. Ако сте гледали "Изходен код", механиката е подобна. Но при мен не става с проникване в сънища, а с манипулация на биополето. Трудно ми е да го обясня, защото се получаваше почти интуитивно.
theshadow:
--- Цитат на: volk22 в 27 Юли 2019 09:35:23, Събота ---Но при мен не става с проникване в сънища, а с манипулация на биополето. Трудно ми е да го обясня, защото се получаваше почти интуитивно.
--- Край на цитат ---
Всъщност обясненията са лесни, почва се от терминологията... За мен е неясно какво разбираш под "биополе"... После ще питам и за манипулацията му, но нека първо да схвана какво имаш предвид...
Solomon:
--- Цитат на: volk22 в 27 Юли 2019 09:35:23, Събота ---Но привличане може да бъде наложено. Дълготрайно, постоянно дори, ако се поддържа периодически. Обсебването е различно от описаните от Цеци техники.
--- Край на цитат ---
Съгласен. Не съм и казвал, че е същото като техника...просто тя се изрази много правилно, като каза, че това е вид афродизиак.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия