ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Музика - кой, какво и защо
Astaroth:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 26 Юни 2019 19:58:56, Сряда ---При медитация музиката ме разсейва.
--- Край на цитат ---
Между другото да, и аз това забелязах...Даже писах по този въпрос в дневника си. Но ако целта ми е просто да избягам от всички мисли в главата си и нищо повече, музиката доста ми помага. Предвид мястото на което живея имам два избора - или музиката или шума на колите и минаващите хора, особено сега, когато е топло и си държа отворен прозореца е страшно. Писах и за този случай, когато един човек, "приятелски настроен" и с "доста спокоен тон", обясняваше на жена си, че му е свила парите за пиене, докато бях в транс...
Libra777:
Днес, докато се опитвах да пея втория глас заедно с това, всеки път влизах в транс... Българските безмензурни родопски песни са уникални, обожавам ги!
Цеци_Вихронрав:
По вкус и по цвет товарищей нет.
Това беше любимата поговорка на баща ми.
Хубава е музиката, но ми трябва подходящо настроение да я слушам. А за медитация... При медитация се предполага да опразня ума си от мисли, а музиката... Ами тя или ме дразни, или ме вкарва в мечти или като тази която ми препоръча направо си ме вкарва в транс.
Цеци_Вихронрав:
В тоя клип са и трите ми животни на силата
Libra777:
Цеци, точно това с мама го гледахме миналата седмица и от него черпихме идеи за хореография... [yahoo]
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия