ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Магъзнически вицове, тъпизми и поговорки

<< < (7/10) > >>

Astaroth:
Въпроси към досадните проповедници:

- Кой беше пръв, Адам и Ева или динозаврите?
- Защо Адам и Ева не са били изядени от динозаврите?
- По какъв начин двама техни синове са започнали човешката раса?

theshadow:
Магическата фраза, която може да превърне всеки 82-годишните в супергерои със свръх-сила и с умения по летене, е:

- Уважаеми клиенти, отваряме за вас пета каса.

Astaroth:

--- Цитат на: theshadow в 15 Август 2019 14:49:23, Четвъртък ---Магическата фраза, която може да превърне всеки 82-годишните в супергерои със свръх-сила и с умения по летене, е:
- Уважаеми клиенти, отваряме за вас пета каса.
--- Край на цитат ---
Това същото съм го виждал и в градския транспорт когато има само едно свободно място. Плюс, че понякога се стига и до епична битка с бастуните...

Astaroth:
Вещица чете нужното за ритуал: нокът от петел, пера от кокошка, клюн от пиле, кожа от прасе, чела, чела... отишла и купила кренвирш.

Libra777:
Когато плашиш вещица през чат:-Че за какво да си пишем в 3 сутринта?-За духове... Погледни назад. Какво виждаш? Аз те виждам-*смях*-Бу-Буу!-Обърни се де-Не мога, лежа по гръб...-Добре тогава, скрил се е демон под леглото ти-Няма как да влезе там -Оф!!! Ами значи в гардероба има портал... към вещерски свят-*смях*-Отказвам се! Отивам да призовавам духове. Ще повярваш в тях, ще ти доведа един-Като не е стършел, не ме бърка...-Тогава ще се преродя като стършел и ще те ожиля-Ок...5 минути по-късно:-Ти да не си вещица?!?!-Може и да съм демон пък... Как разбра?-На прозореца ми има умрял стършел-Така се пада на когото ме призовава...
-ВЕЩИЦАААА!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия