Отворена дискусия > ШАРЛАТАНСТВОТО В МАГИЯТА

Стенли Топалов Съни

<< < (3/5) > >>

Цеци_Вихронрав:
Rider22, прав си, че искаш да го набиеш... Ще имаш тази възможност, но гледай да няма свидетели, за да не може да те съди.Друго което можеш да направиш е да споделиш профила му в своя ФБ и да предупредиш всичките си приятели да не поддават на мамипулациите на тоя и други шарлатани.И занапред ако някой маг ти поиска пари да знаеш, че е шарлатанин. Истинските магове помагат защото искат да помогнат и не търсят печалба.

theshadow:

--- Цитат на: Rommel в 18 Май 2019 23:25:16, Събота ---Е тука във форума има Колега дето знае какво значат различните думички , примерно от древногръцки , Астрал , Мастрал , сигурно ще знае и за Яда , питай го да ти обясни произхода на тази дума , а аз ще ти обясня как въздейства тя когато я изпитваш
--- Край на цитат ---

Сигурно и това ще знам (уви)...

Яд- славянска дума, запазена в руския и до сега да значи в превод отрова... А причината е, че наистина е отрова, когато се появява в тялото адреналин - в засилено производство... Когато човек изпитва отрицателни чувства, в тялото му се излиза биохимия... Една от съставките е адреналин- такъв в засилено производство, което вече споменах... Адреналинът е хормон (и като такъв влиза в кръвта, а също "разръчква" и други органи) и невротрансмитер (и като такъв- участва в дейността на нервната система)...

Та при яд има засилено производство на адреналин... Който извън нормата действа на тялото като отрова и го разрушава... Разрушава мускулите... Сърцето е мускул... Примерно... Таковата...

Rider22:
Цеци Вихрона.Да така е,че тези,които помагат не искат в замяна печалба и да ги хвалят .В крайна сметка аз се разочаровах,защото това за което исках да ми помогне беше важно за мен.Както и да е.Случило ми се е,голяма работа.Ще ми мине яда все някога.Понякога трябва да се примирим.Ядосан съм,но дори и да го набия това няма да оправи нещата.

theshadow:
@ Rider22

Ако ти се занимава, единственото правилно е да уведомиш полицията... Някои ментета ги осъдиха успешно за такива финансови измами срещу фалшиви обещания... И в затвора лежаха...

Ако не, минимум може да се пише по нета за патилата- една част от хората четат преди да действат да се доверят и да дадат пари за какво да е, та все някой ще прочете за патилата ти със Стенли Топалов Съни и това ще му спести да направи същата грешка...

Rider22:
Ами да точно така.За хората,които четат темата в този форум ги предупреждавам да не вярват на такива неща и да бъдат много внимателни на кого какво споделят за личния си живот.Всеки човек е склонен да вярва,но не всичко е истина.Вярвайте само и единствено на себе си.Тя съдбата си знае работата.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия