ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Предай нататък...
Astaroth:
Отговора Rommel, e изключително простичък - От позицията на осъзнат трябва да можеш да отсееш кога да оставиш Вселената да си свърши работата и кога този, които има нужда от помощ е предприел някакво действие да си помогне сам и твоята задача е лееекичко да го побутнеш в правилната посока... Разбира се винаги можеш да сгрешиш, но предполагам знаеш, че дори и в магията подобното привлича подобно и дори да си сбъркал с преценката си и да си дал пари на човека и той да си напие и да направи поразии...то той ще си носи последствията от неговите действия, ти от твоите си.
Rommel:
--- Цитат на: Astaroth в 19 Май 2019 16:47:29, Неделя ---От позицията на просветлен
--- Край на цитат ---
Толкова съм се просветлил , че половината си живот не искам да си го спомням
[yes]
--- Цитат на: Astaroth в 19 Май 2019 16:47:29, Неделя ---трябва да можеш да отсееш
--- Край на цитат ---
+ 10000Няма какво повече да се добави към казуса.
Astaroth:
--- Цитат на: Rommel в 19 Май 2019 17:14:22, Неделя ---+ 10000Няма какво повече да се добави към казуса.
--- Край на цитат ---
Това не го разбрах, ирония ли трябваше да бъде... [shok]
--- Цитат на: Astaroth в 19 Май 2019 17:22:16, Неделя ---Толкова съм се просветлил , че половината си живот не искам да си го спомням
--- Край на цитат ---
А това си лично твой проблем... Но точно това, което си бил преди те прави това, което си сега.
Цеци_Вихронрав:
Когато имам пари в себе си и просяк ми поиска му купувам нещо за ядене, за да не се изкуши да изпие парите...
А темата е "Предай нататък" имаше май и такъв филм. Идеята е както на теб ти помагат така и ти да помагаш на други. Ако всички хора вместо да мислят как да подложат крак подадат ръка земята ще стане едно по-добро място за живеене.
И докато сме на темата...
В момента живея в общежитие и деля обща кухня и баня с още куп народ. Единият съквартирант е особено шумен и не ми е любимец. Отделно още не зная добре езика и почти не комуникираме. Та този шумен съквартирант днес ме изненада тотално.
В квартирата не се пуши и всички излизаме за целта на двора. Той отчел, че от два дена не сме излизали нито аз нито син ми да пушим, знае, че сме от скоро тук и още не сме взели заплати и... И преди час ми чука на вратата и ми носи кутия цигари и чаша кафе. Той поляк, аз българка и двамата говорим развален чешки, но къде сами къде с помощта на гугъл преводач се разбрахме. Каза, че и той е страстен пушач и знае какво е и затова ми взел цигари. Разбрахме се на заплата (след два дена) да му се издължа и... И се замислих... Как успях да стигна до там само защото някой е по-шумен да реша, че не струва?!? Честно много ме досрамя от мене си... Ще трябва доста да поработя над мнителността си май...
Rommel:
--- Цитат на: Rommel в 19 Май 2019 17:14:22, Неделя ---Това не го разбрах, ирония ли трябваше да бъде..
--- Край на цитат ---
Ирония ?Това е едно от най-стойностните мнения които съм чувал когато съм споделял този случай.Тия две думи изчерпват всичко "да можеш да отсееш" , а не с добри намерения да постилаш пътя към Ада
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия