Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Тарся най добрия Маг

<< < (8/9) > >>

pit:
Не  се  сърди  Цеци  не  съм получавал   собщения  на  Моя   е-мейл-  vlodo1868@abv.bg   нито  тук  в този  сайт.  Виж  аз  не  съм  запознат как  се  разваля  и  чисти Вероятно   е  опасно  и  за  самия  кой то  го извършва,,,,Имено  и  за  това  аз  се  нагърбвам  да  си  го  свърша   сам!!! :)   Стига  да  имам  рецептата  за  това,  Сама виждаш  колко  са  лаконични  останалите ?  Страх  от  наказание  или ?  Толкова  е тайствено  всичко  това,  аз  ще го направя   само веднъж  и  то  за  себе си ...Нито  ще  конкурирам  някой  нито  ще  се  исхранвам  от  това,защо  мълчат  тези  които  знаят ! идея си  нямам :)

Цеци_Вихронрав:
Препратих ти писмото отново, дано го получиш.

--- Цитат на: pit в 18 Януари 2019 03:52:26, Петък --- Виж  аз  не  съм  запознат как  се  разваля  и  чисти Вероятно   е  опасно  и  за  самия  кой то  го извършва,,,,Имено  и  за  това  аз  се  нагърбвам  да  си  го  свърша   сам!!!
--- Край на цитат ---
Нищо опасно няма в това което съм ти писала, просто трябва да се свърши с вяра и от сърце.

pit:
Здр..след  прочистването  е необходима  защита  аз  зная  2   пирон  с  остието  навън  раждясл  и  стар  и  огледало   веднага  след  вратата   за да може всеки  гост да се огледа  след  влидане в  дома ?  А   вие да  знаете  други  методи...???

Цеци_Вихронрав:
Вече ти казах, вържи на няколко места на оградата червен конец.

pit:
Здравей те   Връщам  се отново   в  Балгария   за Няколко  месетца  Благодара  ти Цеци  за  съветите!!!  Какво   се прави  срещу  зли  очи  уроки  и  проклятие  от   лоши  хора  В  Балгария????  Последни  съвети  моля ви   и нека  бог  е с  мен!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия