Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Тарся най добрия Маг

<< < (7/9) > >>

Solomon:
В дир.бг има много филмирани хаосисти...малко се съмнявам...
Pit, внимавай някой да не вземе да те измами...

pit:
Има  един Юри руснак  е  с  това се занимава в  Балгария. Модернатор  е  в клуба на дир бг  а и  е  Учител  в  клуб  Традициона  Магия с  псевдонима Вълк  ако  е още в  БГ   мисля  че  е добър в занаята  !!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Ануел  е  хаосис лекар  е беше побликувал    Восоколеене   и  си натресе   гнева  на   другите!!  не  търся  самохвалковци   или шарлатани  а   човек   който  разбира   и може  и  е добър  в  това  [umnik]

pit:

--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 15 Януари 2019 01:09:43, Вторник ---Би ли ми пратил линк...
[/quote    vlodo1868@abv.bg]
--- Край на цитат ---

Цеци_Вихронрав:
Пратил си ми имейла му, но аз го намерих. Пит, тоя човек пише несвързано, споменава, че е лежал в лудница и т.н. Аз не бих се доверила на такъв още повече, че говори и за плащане в не малки суми.
Отговорих на писмото ти какво да направиш, тук също ти предложих разни варианти.  Не мога да разбера защо не ми вярваш, че действат? Според теб какъв ритуал ще подейства?
Всичко което ти изредих и тук и в писмото действа. То ще изчисти имота, но теб те дразни, че роднините ти ти завиждат и още ги е яд, че тоя имот е твой, а не техен и че успяваш да го поддържаш и ремонтираш. Срещу хорската завист лек няма, но пък и завистта не е магия. Завистта вреди само на този който я изпитва - докарва му язва.

posleden:
 8)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия