Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ

Тарся най добрия Маг

<< < (5/9) > >>

pit:
Аз  все  пак  тази година ще  Исчистя...!!!  незнам  как   но  ще  намеря  човека  или  инфо  и  ще  го  сторя!  Благодаря ти  Цеци  Последен  въпрос  кам  теб?  Kак  се  вади срах  ?  И  мога  ли  сам  да    си  помогна !   остави восоколеене  то  само   успокоява  добро  е  но  е   слаб0 ...  За  предишния  ти  коментар сам 100%  сагласен  когато  почнах  ремонта   брата  на  баща  ми  и  жена му   се  побаркаха   от  завис  Тя  почна  да  ходи  из двора  си   да  храчи  и  плюе  ужас...Споделих  с  Леля  си   бог да  я  прости     тя  и  каза    и  Сега   комшийката    койято  ме  е  Стинка   за  това живее   като  ме види и  с  удоволствие   ми  вдига  кравното  на 180  една  мрежа  ни  дели...дбре  че  сам  далече   та   ме  е по спкоино,,,,,Но  е вярно   внуши  ли  си   човек !!!! 

Цеци_Вихронрав:
За страх се прави стресната вода, но друг трябва да ти я направи когато не очакваш.
Има и друг вариант да отидеш да ти леят куршум.
А за завистта на близките си... Вържи на няколко места на оградата червени конци.

posleden:
Аз съм начинаещ, Пит. Затова и никът ми е такъв.
Казваш, че ще изчисти дома, мястото ... а всъщност трябва да се върнеш назад във времето и да възстановиш равновесието. Да промениш спомените на живите, защото техните мозъци ще продължат да те облъчват на всяко едно ниво. Трябва да затвориш тези канали, Пит!  :)
Много по-лесно е да напуснеш това място.

posleden:
В този форум хората не се изхранват от боравене с магии.
Къде живеш Пит?

pit:
Далеч  съм   Последен  асоцирах  те като последния  които знае!!!на  един  остров  съм заобиколен  от  вода!  Тук преди  години   реших  да  търся магове ..Имах  3   случая    Един  африканетц   Негар  рисува  ти раката    с  хварля  камани  пера   кости  ...Каза  има   питах  как  да  си  я разваля ,,,  каза   той  щял  да я  развали  погледнах  го  и ми казвам   далече  сме   има  вода    Тойа  се  вбеси  това  е Магия тя  лети...  Сега  отивам до  банкомата  и  ти  давам  20  по  патя  си  мислех  да  не му   дам  пари но   се  варнах  и  му  дадах   излезе   с  сиви  очи   и  се  пазеше от   слантцето..2 ия   варя  по булеварда     за  малко  да  се спана  от  рекламата  му  то  титли  то  все 1 ви  места  питах  го   той  ми  хвана  раката  и  ме  гледа  в очите   добре  че  ми  звана  телефона искубнах   се   и  му  казах  че по късно  ще се  върна  пак...Но  за  ваш  смях  после  няколко  пъти  го  сънувах...3 я   случаи  влизам  в  магазин  за  вещици   Беха 2    разказвам  случая   и  една та  Туркиня    на  около  60  ми  казва  хаиде  да  пробваме   искш ли   да  занесеш  нещо  у дома...Стеснах  се  казах  НЕ и  излезнах  как  съм   изглеждал  не  знам,  хората  ме  гледаха  страно  седнах да  пия  кафе  дадаха  ми  и  чаша  вода  питат  ме  добре  ли  съм...Беше  преди 7-8 години    п п  хварляха    брашно  ЛЕПИ  една  циганка  лея  коршум Цеци,,,може  би  чрез дишане    ще  се  освободя  от  страха

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия