Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Тарся най добрия Маг
pit:
Аз все пак тази година ще Исчистя...!!! незнам как но ще намеря човека или инфо и ще го сторя! Благодаря ти Цеци Последен въпрос кам теб? Kак се вади срах ? И мога ли сам да си помогна ! остави восоколеене то само успокоява добро е но е слаб0 ... За предишния ти коментар сам 100% сагласен когато почнах ремонта брата на баща ми и жена му се побаркаха от завис Тя почна да ходи из двора си да храчи и плюе ужас...Споделих с Леля си бог да я прости тя и каза и Сега комшийката койято ме е Стинка за това живее като ме види и с удоволствие ми вдига кравното на 180 една мрежа ни дели...дбре че сам далече та ме е по спкоино,,,,,Но е вярно внуши ли си човек !!!!
Цеци_Вихронрав:
За страх се прави стресната вода, но друг трябва да ти я направи когато не очакваш.
Има и друг вариант да отидеш да ти леят куршум.
А за завистта на близките си... Вържи на няколко места на оградата червени конци.
posleden:
Аз съм начинаещ, Пит. Затова и никът ми е такъв.
Казваш, че ще изчисти дома, мястото ... а всъщност трябва да се върнеш назад във времето и да възстановиш равновесието. Да промениш спомените на живите, защото техните мозъци ще продължат да те облъчват на всяко едно ниво. Трябва да затвориш тези канали, Пит! :)
Много по-лесно е да напуснеш това място.
posleden:
В този форум хората не се изхранват от боравене с магии.
Къде живеш Пит?
pit:
Далеч съм Последен асоцирах те като последния които знае!!!на един остров съм заобиколен от вода! Тук преди години реших да търся магове ..Имах 3 случая Един африканетц Негар рисува ти раката с хварля камани пера кости ...Каза има питах как да си я разваля ,,, каза той щял да я развали погледнах го и ми казвам далече сме има вода Тойа се вбеси това е Магия тя лети... Сега отивам до банкомата и ти давам 20 по патя си мислех да не му дам пари но се варнах и му дадах излезе с сиви очи и се пазеше от слантцето..2 ия варя по булеварда за малко да се спана от рекламата му то титли то все 1 ви места питах го той ми хвана раката и ме гледа в очите добре че ми звана телефона искубнах се и му казах че по късно ще се върна пак...Но за ваш смях после няколко пъти го сънувах...3 я случаи влизам в магазин за вещици Беха 2 разказвам случая и една та Туркиня на около 60 ми казва хаиде да пробваме искш ли да занесеш нещо у дома...Стеснах се казах НЕ и излезнах как съм изглеждал не знам, хората ме гледаха страно седнах да пия кафе дадаха ми и чаша вода питат ме добре ли съм...Беше преди 7-8 години п п хварляха брашно ЛЕПИ една циганка лея коршум Цеци,,,може би чрез дишане ще се освободя от страха
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия