Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Искам най силната магия за любов
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: mnogo.otchaiana в 9 Декември 2018 18:44:02, Неделя --- Аз усещам че той има още чувства към мен. В това съм абсолютно сигурна. Затова го искам обратно.
--- Край на цитат ---
Ами върни си го с промяна в своето поведение и с чара си. Ако има чувства към теб не ти трябва магия.
Saint_Brigid:
--- Цитат на: mnogo.otchaiana в 9 Декември 2018 18:44:02, Неделя ---Мила Saint_Brigid, ние с него още поддържаме взаимоотношения. Аз усещам че той има още чувства към мен. В това съм абсолютно сигурна. Затова го искам обратно.
--- Край на цитат ---
Аз също смятам, че ''моя човек'' има чувства към мен, точно за това и страдам, но както казах - разговор, среща би свършила много по добра работа от едни пари хвърлени на вятъра и обременен за в бъдеще живот! Успех!
А аз отивам да си събирам моите парчетии... За теб все още има шанс! [victory]
asa:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 9 Декември 2018 18:49:47, Неделя ---
--- Цитат на: mnogo.otchaiana в 9 Декември 2018 18:44:02, Неделя --- Аз усещам че той има още чувства към мен. В това съм абсолютно сигурна. Затова го искам обратно.
--- Край на цитат ---
Ами върни си го с промяна в своето поведение и с чара си. Ако има чувства към теб не ти трябва магия.
--- Край на цитат ---
Нещо, което е било счупено веднъж може да се залепи, и да изкара много време отново, но сто процента ще се счупи някъде в бъдещето. И тогава ще заболи много повече от първият път. Това са все пак мои лични наблюдения :) Любовна магия базирана на енергиен вампиризъм и безмислена, опасна и не носи ползи на никого. Но направена от вещ маг действа безотказно. :)
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: asa в 9 Декември 2018 19:54:59, Неделя ---Любовна магия базирана на енергиен вампиризъм и безмислена, опасна и не носи ползи на никого. Но направена от вещ маг действа безотказно. :)
--- Край на цитат ---
Няма любовна магия както вече писах. Не можеш да вмениш чувства у някого освен ако не е психически лабилен.
asa:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 9 Декември 2018 20:07:13, Неделя ---
--- Цитат на: asa в 9 Декември 2018 19:54:59, Неделя ---Любовна магия базирана на енергиен вампиризъм и безмислена, опасна и не носи ползи на никого. Но направена от вещ маг действа безотказно. :)
--- Край на цитат ---
Няма любовна магия както вече писах. Не можеш да вмениш чувства у някого освен ако не е психически лабилен.
--- Край на цитат ---
Може да вмениш чувства, чрез психологически шантаж и някой друг изтънчен способ.Въпрос на желание време и ресурс. Всеки има праг на психиката,която може да бъде пречупена, дори и най-хард индивид може да бъде манипулиран, шантажиран и моделиран. Интересно ми е друго. Може ли да се програмира ситуация в следният казус. Лицето А иска да срещне мечтаната половинка, но въпреки хилядите му опити удря на греда в продължение на дълго време. Чисто математически и статистически, някъде по света би трябвало да съществуват хиляди подходящи партньори за него, но поради лош късмет или нещо друго той не може да я срещне. Та въпроса ми е какъв способ би помогнал на да изпрограмира ситуация за среща с желаната Б. Вероятно отново ментално програмиране? Любовен амулет би ли помогнал в такава ситуация?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия