Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Искам най силната магия за любов
Cernunnos:
Има любовна магия! Тази, която аз знам действа само, ако си мъж, но за сметка на това работи безотказно! Ще ви кажа рецептата под секрет..... за да работи магията трябва да имате много цифрички в банковата сметка. Наскоро при мен магията се "развали" и си останах сам и по гол гъ* ... та съм почнал ритуала отначало [unsure]
Цеци_Вихронрав:
Тя тази магия с многото цифрички много нетрайна. :)
Cernunnos:
Ами вярвах и аз като син ти в онази... истинската магия, ама ме заболя. И затова засега ще правя магии с математика и цифрички, а ако реши отнякъде да изскочи трайната магия - аз съм открит и я приветствам с отворени обятия! Това което научих е, че от мен зависят 50% и ако човекът отсреща не желае да извърви останалите 50, колкото и да се бъхтя, колкото и да вярвам - все тая... та докато се появи стойностен човек в това болно и меркантилно време, временно ще запълвам празнината с временни неща... убеден съм, че няма да трае дълго този период! ;;)
asa:
--- Цитат на: Cernunnos в 13 Декември 2018 05:56:27, Четвъртък ---Ами вярвах и аз като син ти в онази... истинската магия, ама ме заболя. И затова засега ще правя магии с математика и цифрички, а ако реши отнякъде да изскочи трайната магия - аз съм открит и я приветствам с отворени обятия! Това което научих е, че от мен зависят 50% и ако човекът отсреща не желае да извърви останалите 50, колкото и да се бъхтя, колкото и да вярвам - все тая... та докато се появи стойностен човек в това болно и меркантилно време, временно ще запълвам празнината с временни неща... убеден съм, че няма да трае дълго този период! ;;)
--- Край на цитат ---
С математиката я няма тръпката не е същото като истинската химия на първичното непринудено привличане. Аз на няколко пъти го пропусках защото съм прекомерно капризен, но пък другите истории нямат такава тръпка [yu]
Cernunnos:
Няма по-прекрасно чувство на тая земя от въпросната непринудена химия, asa !! Според мен, де... друго подобно не съм преживявал.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия