Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневник на herox
herox:
Забравих да кажа,изпита беше на английски.Английският ми е на прилично ниво,но съвсем не и перфектно.Приключих първи,преди всички останали,от общо 15 човека.
Цеци_Вихронрав:
Със сигилите се справяш перфектно! Но сигилите отнемат време. Мини на горно ниво и пробвай със визуализация и изстрелване.
Соломон е описал доста подробно как става тук:
https://www.magiata.info/index.php/topic,2016.msg44180/topicseen.html#new
Идеята е с времето да се научиш да програмираш ситуациите мигновено, бе да губиш време.
herox:
--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 9 Октомври 2018 08:21:31, Вторник ---Със сигилите се справяш перфектно! Но сигилите отнемат време. Мини на горно ниво и пробвай със визуализация и изстрелване.
Соломон е описал доста подробно как става тук:
https://www.magiata.info/index.php/topic,2016.msg44180/topicseen.html#new
Идеята е с времето да се научиш да програмираш ситуациите мигновено, бе да губиш време.
--- Край на цитат ---
Благодаря ти Цеци_Вихронрав!Сянката ми даде достъп до практикумите наскоро.Изчетох повечето там.И менталната магия я чувствам като моето,но също чувствам,че ми е далече на тоя етап контролирането и успеха към нея.Което не означава,че не трябва да практикувам,но ми се струва,че може би ритуалите и практиките като БОЕ-до и НЛП са по подходящи като за тепърва прохождащ в магията.И конкретно темата на Соломон "Метод за програмиране на ситуация" ми звучи като ментална магия или поне доста близко до нея.Така ли е?
Съгласна ли си или имаш друг план,за първите стъпки на практиката на начинаещият?Виждам,че модераторите тука сте на светлинни години по-запознати и практици от мен,така че мненията ВИ са с голяма тежест за мен. :::)
Solomon:
--- Цитат на: herox в 9 Октомври 2018 14:33:21, Вторник ---И конкретно темата на Соломон "Метод за програмиране на ситуация" ми звучи като ментална магия или поне доста близко до нея.Така ли е?
Съгласна ли си или имаш друг план,за първите стъпки на практиката на начинаещият?
--- Край на цитат ---
Всичко (почти всичко) тук във форума е ментална магия т.е. магия извършвана без ритуали и др. помощни средства. Според мен, Хаос магията е доста добра начална точка за този, който иска да изучи състоянията на съзнанието и основните принципи в магията...
herox:
--- Цитат на: Solomon в 9 Октомври 2018 14:44:00, Вторник ---
--- Цитат на: herox в 9 Октомври 2018 14:33:21, Вторник ---И конкретно темата на Соломон "Метод за програмиране на ситуация" ми звучи като ментална магия или поне доста близко до нея.Така ли е?
Съгласна ли си или имаш друг план,за първите стъпки на практиката на начинаещият?
--- Край на цитат ---
Всичко (почти всичко) тук във форума е ментална магия т.е. магия извършвана без ритуали и др. помощни средства. Според мен, Хаос магията е доста добра начална точка за този, който иска да изучи състоянията на съзнанието и основните принципи в магията...
--- Край на цитат ---
И аз така го усещам Соломон.Точно за това и започнах именно с хаос магията.Допадат ми и самите принципи на хаоса.Все още ми е мътно някакво транса и всичко за транса.В смисъл не го контролирам още.Ама само с четене не става.Практикувам и методът Силва.За достигане на алфа състояние на умът.Мисля,че ми е от полза като за тоя етап.Ама практиката му е цаката,като за примера дето Сянката беше дал някъде из форума.За човек които живее в планината и човек които е чел много книжки за оцеляване в планината и шансовете им на двамата за оцеляване в планината и по големият на живеещият там.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия