Форум за магия и окултизъм.
Ако това беше информация, която не трябва да се споделя, то ти трябваше да напишеш така.
Моят проблем с "във форума е" е, че по никакъв начин не ме насочи къде във форума е.
Ако нямаш намерение да доразработваш идеите си, няма смисъл да ги пускаш в пространството.
Цитат на: Solomon в 3 Януари 2021 17:34:18, НеделяАми, отговорът ми в дневника на Феникс беше такъв, защото исках да те насоча към правилният отговор, вместо да давам нещата наготово...това - широка практика във форума
Ами, отговорът ми в дневника на Феникс беше такъв, защото исках да те насоча към правилният отговор, вместо да давам нещата наготово...това - широка практика във форума
Ти хич недей да се смееш, защото ти си главният, който пуска някоя друга мушичка и после гледа сеир... От тебе се уча на тези работи...той и Сянката не е по-назад, но поне на него от време на време му идва музата и понаписва...а Цецито направо си провокира мозъците ни с абсурдизмите дето ги пуска понякога, ей тъй на шега, да пробва как ще реагираме... ама кой да се усети...
Затова постоянно ви надувам главите да е по-изчерпателно. Но не всеки има времето, което също разбирам.