Отворена дискусия > МАГИЯ
Предсказване на бъдещето.
theshadow:
А някои спрягат обществото Туле за кукловод, но Туле са по - зле и от масоните, които също са много зле... Туле нямат капацитет да са кукловод ... Главният кукловод е Морел... Солов играч...
theshadow:
@ asa
Вече писах в другата тема, но нека и тук... Системата е "програмиране на ситуация"... Не я дискутираме в откритата част на форума, а в практикумите. Ако желаеш да се кандидатстваш за достъп до практикумите, пиши отговора си по тази или другата тема...
theshadow:
@ asa
Може ли да общуваме на "ти"? Аз не се справям много с другата форма на общуване, а и, таковата... Форумът не е официално място...
Само да уточня, че ако дам достъп, ще очаквам да работиш по някой от практикумите, тъй като това е едно от изискванията за даване на достъп... Устройва ли те?
theshadow:
@ asa
Готово... Достъпът е даден...
Libra777:
Защо според теб астрологията е шарлатанщина? Аз лично се занимавам от 5 години с нея(реално 4, защото през първата единствено гледах дневния хороскоп на Алена и проверявах Везни и Водолей съвместими ли са, и също какви са Овен в любовта... [taunt] ) и съм имала голяма полза.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия