ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Да си поговорим за Смъртта...
Solomon:
...и хората, които вярват в задгробния живот и мечтаят за Рая, превръщат света в който живеем в Ад, защото всичките им "инвестиции" са за живота след смъртта...
posleden:
:)
Balanar:
--- Цитат на: Solomon в 4 Януари 2018 15:19:48, Четвъртък ---...и хората, които вярват в задгробния живот и мечтаят за Рая, превръщат света в който живеем в Ад, защото всичките им "инвестиции" са за живота след смъртта...
--- Край на цитат ---
Тук по-скоро човекът има в предвид прераждане, нещо в което и аз вярвам.
Очевадно е, че има стари и млади души.
А това с Рая и Ада..... там не ми се коментират дори хората, които вярват в това.
theshadow:
Баланар, разбрах го много добре какво има предвид... Прераждане няма... Няма и душа... Говоря не само от позицията на познанията ми по биология, а и от лична среща със смъртта... Като психолог също така и проучвах и описваните изживявания от типа халюцинации, в състояние на клинична смърт, след която човекът се връща, за да разказва... Разни такива неща... От заниманията ми с магия- от енергийна гл.т. дори, такова нещо душа няма... Дух няма... Няма прераждане... Не, че не би било красиво да имаше, но... Грозната реалност е, че няма...
Balanar:
И на какво отдаваш, че някои бебета се държат и ръмжат като животни, а други са далеч по-уравновесени и с приятно държание.
За мен си личи, кога човек е по-примитивен и кога обратното. То се вижда още като се роди.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия