Отворена дискусия > МАГИЯ
Малко инфо относно двама звяра
break:
Здравейте, нов съм във форума и искам първо да ви поздравя с добре заварили >:D
Въпроса ми е относно два демона - Молох и Бафомет.
Ако може да ми дадете подборно инфо или препратки към други сайтове с повече инфо за тях (може и на английски), защото в родните БГ сайтове и форуми пише само клишета.
Също така, може да вметнете какви са ви впечатленията, ако сте ги използвали в някакви ритуали. (хаха, едва ли)
От мен искам да ви пожелая да си изкарате хубаво на възкресение, което е след 2-3 дена O:-)
theshadow:
Не сме форум за разискване на художествена литература, нито за безсмислен театър по нея.... Ще трябва да пробваш някъде другаде...
В някой форум за Хари Потър ще ти свършат перфектна работа- за всякакви ритуали... И магическа пръчка ще добавят (аха)... [yes]
break:
--- Цитат на: theshadow в 22 Декември 2017 14:05:11, Петък ---Не сме форум за разискване на художествена литература, нито за безсмислен театър по нея.... Ще трябва да пробваш някъде другаде...
В някой форум за Хари Потър ще ти свършат перфектна работа- за всякакви ритуали... И магическа пръчка ще добавят (аха)... [yes]
--- Край на цитат ---
прекрасно. щеше да бъде хубаво да забъркаме малко петъчна история - тамплиери, евреи и т.н, но явно ще бъде на кукуво лято. няма проблем :)
theshadow:
Ти искаше Молох, Бафомет и ритуали... Сега тамплиери, евреи и т.н. Прилича ли ти тук на форум за несериозни обсъждания?
break:
--- Цитат на: theshadow в 22 Декември 2017 14:30:57, Петък ---Ти искаше Молох, Бафомет и ритуали... Сега тамплиери, евреи и т.н. Прилича ли ти тук на форум за несериозни обсъждания?
--- Край на цитат ---
Молох е свързан с евреите, а Бафомет - с тамплиерите, използват се в сатанински ритуали (имам предвид църквата на Ла Вей и други по-сериозни организации като масонство, примерно) и т.н. Както и да е, аз пиша пародийно, защото ми е тъпо да съм сериозен и от там идва нашето неразбирателство. Ако искате изтрийте темата, няма проблем
исках да навлезем в света на дебелите книги по един забавен начин, но няма да през този живот, явно [ok]
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия