Автор Тема: Признаци за направена магия или нещо друго?  (Прочетена 930 пъти)

Неактивен Ioana93

 • Newbie
 • *
 • Публикации: 1
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Признаци за направена магия или нещо друго?
« -: 24 Септември 2017 13:48:14, Неделя »
Добър ден на всички. Не съм сигурна дали тази тема е за тук,но не знам към кого да се обърна.  Мисля,че имам признаци на направена магия (попринцип не вярвам в такива неща) и моля ако някой е запознат да ме посъветва какво да правя. Моята история е следната: години живях с един човек,голяма любов и т.н По стечение на обстоятелствата се разделихме. Но продължихме да се виждаме.  В последствие разбрах,че той си е намерил приятелка с която са заедно от 6 месеца. В момента в който аз разбрах спрях контакт с него,но той не се отказа да ме търси. Стигна се до там,че въпросната девойка разбра. Тя ме намери, разговаряхме,обясних и как нямам нищо към този човек вече и уж всичко беше наред. Той не спря до тук и продължи да ме търси,тя се вманиячи по него и мойте проблеми започнаха. В този период излизах с друг,уж всичко беше наред,но всичко вървеше назад. Много го харесвах а охладнях. Постоянно съм сред хора а се чувствам сама. Започнах да спя по 3-4 часа на нощ. И постоянно сънувам кошмари. Без видима причина получавам пристъпи на безпокойство,побиват ме тръпки,странна смяна на поведението,пристъпи на страх и т.н Усетих,че е възможно да се случва нещо странно преди около месец,когато бившият ми ме потърси отново. Оказа се,че неговата девойка е платила сериозна сума за да му подслушва телефона. Тя буквално откачи. След този случай по цялото ми тяло започнаха да излизат пъпки, косата ми започна да пада. Започнаха да ми се случват инциденти- да си счупя пръст,няколко пъти щеше да ме блесне кола. Пристъпите ми на панически страх без причина се увеличиха. И все още не ми правеше впечатление,докато не ме потърси майката на бившият ми. Разказа ми как през последния месец той не е на себе си. Смята,че въпросната девойка му е направила любовна магия и е мн притеснена за мен. Защото девойката ме мрази с чиста злоба и тъй като тя е доста по голяма от него се е вкопчила и е готова на всичко да го задържи. Разпита ме как върви живота ми - обясних й как и в служебен и в личен план всичко отива назад. За странните неща които ми се случват. А тя ме посъветва да отида на ходжа.  Смятате ли,че това са признаци на направена магия и какво точно трябва да направя?

Неактивен Цеци_Вихронрав

 • Обсебена
 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 9744
 • Karma: +78/-0
  • Профил
Re: Признаци за направена магия или нещо друго?
« Отговор #1 -: 24 Септември 2017 19:41:19, Неделя »
Нямаш признаци на направена магия, а на много силен стрес.
Помисли само... Късаш със със гаджето, той продължава да те търси, приятелката му те притеснява, на теб ти идва в повече и от там кошмари, ти изнервена и страда и работата ти и... И се получава описаното от теб, което ако се оставиш да продължи ще ти докара много сериозна депресия.
И понеже аз не съм добрата фея, а по-скоро злата вещица сега ще ти дам идея за един доста агресивен подход който би трябвало да те извади от това положение.
Покани бившият си и приятелката му на среща. Не избирай заведение, а обществено място с пейки. Като дойдат двамата се обърни първо към бившият си и му забрани да те търси и притеснява повече по какъвто и да било повод. Обясни на висок глас, че каквото е било вече е минало и, че ако той продължава да те притеснява ще подадеш жалба срещу него и ще викнеш приятелката му за свидетел, че си го предупредила да не те тормози повече. На нея пък и кажи, че не искаш и тя да те търси и тормози и не желаеш да бъдеш повод за техните скандали. Ако толкова им харесва да се карат, да си намерят за какво, но теб да не те притесняват. След това се врътваш и си тръгваш с високо вдигната глава, а тях ги оставаш да си вадят душите.
Би трябвало след това да спрат да те притесняват, а ти да се успокоиш и живота ти да тръгне нормално.
И като ги събереш не забравяй да се държиш агресивно. Т.е. ти не молиш. ти им нареждаш да спрат да те търсят и притесняват.
"Кат тасманийски дявол си в устата."
 Последен