Отворена дискусия > МАГИЯ
Магия
Сиси:
Благодаря ви за отговорите. Да ще се се радвам да ми пишеш, каквото решиш от психологична гледна точка.
Аз имам хубава работа от 6 години. Започнах я в годината,в която татко почина. Той щеше да се радва да ме види на тази длъжност. Искам да подчертая, за по горния коментар. Никога не съм се смятала за нещо велико и не съм делила хората на прости и интелектуалци. Точно поради тази причина прекалено се унизих като взех такъв мъж. Защото никога не съм имала самочувствие. А това също идва от семейството ми, което не е вярвали в талантите ми. Защото може би съм имала нужда да чувствам повече насърчение и подкрепа. Аз съм зодия риби. Твърде чувствителна. Може би за генерални неща съм слаба,но има моменти в които съм и доста силна. Например в тази работа, която работя сега. Има много завист и недоброжелатели, но още като ги усетя ги отстранявам от себе си, да не ми пречат на щастието от факта,че работя това. Имам колежки,които се опитват да ми влияят и енергийно. Една даже,без да имаме никакви отношения,миналата година искаше да ми подари рокля. Че не и ставала,а на мен щяла да стои добре. И аз за да не я обидя.. я взех, но директно я хвърлих в контейнера. Усещам ги в работата...кои са доброжелатели и кои не. Усещам положителната и отрицателната им енергия. Що се касае до брат ми и майка ми....просто винаги са ме притискали и да се налагали над мен:( Знаех,че крият нещо лошо.. .но не можах да избегна това.. оттогава не са ми се обаждали слава Богу...то и извинявай, няма да помогне,но ще се вслушам в съвета ти най накрая да заведа дело, за да си взема своята част....не от алчност, а за да ги влагам в детето си. Наистина ви благодаря. Пишете ми още...
Сиси:
Много се радвам също, че ми казвате че няма магия. Аз вярвам в способностите ви, все пак не случайно сте в този сайт и форум. Тогава какво е всичко това? Това падение,деградация във фамилията? Или съдба или грешните избори...или слаба обич към себе си? Миналата година една колежка ми гледа на карти Таро. Каза че имам магия. Питах я във връзка с едно увлечение по мъж. Каза ми,че каквото се опитвам да направя няма да мога да стигна до щастливи отношения, те мъжете просто ще бягат от мен,докато не се развали магията. А за да се развали, да отида в църква да ми четат Киприанови молитви...но аз не отидох...защото няма кога:(
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: Сиси в 13 Август 2017 22:59:46, Неделя ---Никога не съм се смятала за нещо велико и не съм делила хората на прости и интелектуалци. Точно поради тази причина прекалено се унизих като взех такъв мъж.
--- Край на цитат ---
Ето... Ти смяташ, че си се унижила като си взела обикновен работник за мъж... Демек, ако си имала самочувствие си щяла да вземеш някой по-добър...
Момиче, като си избираш мъж се избира по любов, по взаимни интереси и не материални, а духовни. Ти си го взела понеже бил влюбен в теб и ти поставил ултиматум... И как си представяше, че ще си щастлива с него???
А колежката ти ти е подарила роклята от сърце, но ти с времето си станала твърде мнителна и вече нямаш доверие в никого... Има добри хора! И тези добри хора са сред нас. Те не са идеални, правят грешки, по някога и те си имат лошите дни и се държат по-грубо и дръпнато, но са добри, справедливи и дадената дума за тях е закон и тежи повече от подпис и печат... И ако допуснеш такива добри хора до себе си животът ти ще стане една идея по-лек и приятен...
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: Сиси в 13 Август 2017 23:06:47, Неделя ---Миналата година една колежка ми гледа на карти Таро. Каза че имам магия. Питах я във връзка с едно увлечение по мъж. Каза ми,че каквото се опитвам да направя няма да мога да стигна до щастливи отношения, те мъжете просто ще бягат от мен,докато не се развали магията.
--- Край на цитат ---
Мъжете ще бягат от теб, не заради магия, а защото усещат инстинктивно, че ти нямаш самоуважение, не харесваш сама себе си и... И съответно гледат на теб като на лесна плячка и бройка... Казвам го от личен опит това. Някога в младите си години (веднага след развода си) имах такъв момент, но за щастие имам добри приятели които бързо ми помогнаха да изляза от него. И в момента в който си върнах вярата в себе си и в собствените си сили, в момента в който осъзнах, че не ми трябва мъж, за да съм щастлива, че мъжът е приятно допълнение, но щастието ми зависи само от мен самата и нещата се наредиха, връзките ми от кратки и нещастни станаха качествени. И вече 9 години имам партньор в живота с който се чувствам добре, но и с ясното съзнание, че ми е хубаво с него, но мога и без него. И си мисля, че точно тази липса на зависимост ни държи заедно и ни прави щастливи.
Сиси:
Благодаря ти. Покрай мен наистина откакто останах сама ,Господ ми праща добри хора. Хора,които искат да ми помогнат. За тях благодаря на съдбата, че го има. А специално тази колежка не. Тя се опитваше да ми навреди в работата, и доста време търпях. И наистина когато се появяваше, понеже работата ми е свързана с говорене пред публика, започвах да блокирам,да правя грешки. Просто от присъствието й. Държеше се нагло грубо и надменно. Всячески се мъчеше да ме има в обкръжението си. Но аз такива хора, не бих приела. И върха на всичко беше тази рокля. Аз я попитах" защо не я дадеш на....другите си близки колежки"? Та аз нямам нищо общо с нея.. разбираш ли? Ами защото била точно за мен. О не....интуицията ми рядко лъже.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия