ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Наркотиците

<< < (12/13) > >>

Solomon:
Дай номера, за да се разберем за адрес!

posleden:
Вече ти е пред очите.

Валсо:

--- Цитат на: Solomon в 26 Октомври 2020 19:06:32, Понеделник ---
--- Цитат на: feniks75 в 26 Октомври 2020 18:25:04, Понеделник ---...Тайната на магията е как се трансформира електромагнетизма през нервната система
--- Край на цитат ---
За някои - тайна...за други - материал за втори курс, първи семестър... :D

--- Край на цитат ---
И това ли се учи в университетите вече?  [laughing]

theshadow:
Отдавна се учи...

Solar:

--- Цитат на: Libra777 в 25 Октомври 2020 23:40:55, Неделя ---Позицията ми е малко скандална, но...

Заставам на страната на крайностите. По средата е уравновесено, а балансът на мен ми е твърде скучен, когато се поддържа дълго. Ако ще съм ядосана, нека бъда ядосана до самия предел на емоцията - искам да си я изживея цялата колкото се може по-силно. Ако съм щастлива, отново искам да изпитам цялата мощ на своето щастие... Защо да живев без да съм усетила красотата на всяка емоция в най-неподправения й суров вид? Ако днес ще ям вредна храна, от сутринта до вечерта ще поглъщам САМО вредна храна, и то в промишлени количества... А седмицата след това ще се храня маниакално здравословно (като онези хора, които следят всяка една калория, не слагат захар в устата си и пазаруват само от БИО щанда). Ако ще тренирам, ще бъда крайно отдадена в тренировката и ще я направя така, че да бъде колкото се може по-пълноценна. Ако днес съм решила да не тренирам, а да мързелувам, то ще се отдам на мързела си изцяло и няма да си мръдна пръста за каквото и да е... И така нататък.
Интересното на живота се състои в крайностите. Ако сме през цялото време "в златната среда", пропускаме всичко, което стои извън средносатистическото и посредственото. Не са само вредни, само лоши и само глупави... Крайностите понякога са ни необходими.

--- Край на цитат ---
Чак сега осъзнавам колко всъщност саморазрушителна е тази нагласа.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия