ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Наркотиците

<< < (9/13) > >>

feniks75:
Електромагнетизма е нещо обширно като материя или енергия.Мисла,че те са взаимосвързани.Това,че не знаем как действа мобилният апарат ,не ни пречи да го ползваме.Аз също не знам как работи двигателя с вътрешно горене на колата ,ама въртя ключа сменям скоростите и карам.За мен така е и с магията ако си научил 1,2,3 скорост ще караш само на тези скорости макар ,че колата ти може да има  и 5,6,7 ...Тайната на магията е как се трансформира електромагнетизма през нервната система и как тя се   обработва и ретранслира през него.Какви са сензорите и какви са предавтелите  ще трябва да научим заедно тук.

Solomon:

--- Цитат на: feniks75 в 26 Октомври 2020 18:25:04, Понеделник ---...Тайната на магията е как се трансформира електромагнетизма през нервната система
--- Край на цитат ---
За някои - тайна...за други - материал за втори курс, първи семестър...:D

feniks75:
Прав си но не се надсмвай когато си втори клас на хората ,който се учат да смятат.Бъди смирен и дай време на  другите да наваксат.Някага учиниците надминават учителите си.

Цеци_Вихронрав:
Феникс, не приемай всяка реплика като насочена към теб обида. Аз също хабер нямам от трансформиране на електромагнетизма в нервната система, но не приемам репликата на Соломон като присмех.

feniks75:
Нека някои да ни сватне в това.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия