ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Наркотиците

<< < (5/13) > >>

theshadow:
 Astaroth така е... Прав си...

volk22:
И тук започвам да питам като дебил. Уточняващо. Какво се подразбира под наркотици? Органика или химия? И, ако се обобщава, защо се обобщава? Има органични стимуланти, на които обществото все още лепи етикет "наркотици", макар да не е наблюдавана зависимост към тях. А за изпадане в трансови състояния, съгласете се, много по-бързо и ефективно е да хапнеш една-две курабийки с трева или една-две гъбки. И тук стигам до въпроса за силата на волята. Ако любопитството и желанието за по-екстремални усещания надделее над целеустремеността, ами... you are fucked.

Astaroth:
Пътят на наркотиците е път към самоунищожение.

Libra777:

--- Цитат на: volk22 в 24 Юни 2019 21:36:41, Понеделник --- Има органични стимуланти, на които обществото все още лепи етикет "наркотици", макар да не е наблюдавана зависимост към тях.
--- Край на цитат ---
Посочи ми един човек на тази Земя, който е пробвал от въпросните вещества от веднъж до пет пъти в живота си, но не е продължил и след 10 години не е станал наркозависим...
--- Цитат на: volk22 в 24 Юни 2019 21:36:41, Понеделник --- А за изпадане в трансови състояния, съгласете се, много по-бързо и ефективно е да хапнеш една-две курабийки с трева или една-две гъбки.
--- Край на цитат ---
Тук не е място, където се проповядват и обсъждат подобен вид псевдоокултни учения...

Цеци_Вихронрав:

--- Цитат на: volk22 в 24 Юни 2019 21:36:41, Понеделник ---А за изпадане в трансови състояния, съгласете се, много по-бързо и ефективно е да хапнеш една-две курабийки с трева или една-две гъбки.
--- Край на цитат ---
Аз също съм на мнение, че магията трябва да е лесна, но... Тези гъбки и тревички предизвикват халюцинации - не транс. Хващаш ли разликата?

--- Цитат на: Astaroth в 24 Юни 2019 21:46:33, Понеделник ---Пътят на наркотиците е път към самоунищожение.
--- Край на цитат ---
Абсолютно съм съгласна!!!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия