Отворена дискусия > МАГИЯ
НЛП и МЕНТАЛИЗЪМ
theshadow:
break, последно предупреждение да не пишеш ГЛУПОСТИ... Пишело му било в учебника по психология за 9 клас, че под хипноза се отключват сили! Сега ще съм в добро настроение цяла седмица след този бисер! [taunt]
Но... На следващата ГЛУПОСТ, която изръсиш тук- директно ще те банна... Не за друго, но ме мързи да трия спам...
break:
--- Цитат на: theshadow в 22 Декември 2017 14:21:36, Петък ---break, последно предупреждение да не пишеш ГЛУПОСТИ... Пишело му било в учебника по психология за 9 клас, че под хипноза се отключват сили! Сега ще съм в добро настроение цяла седмица след този бисер! [taunt]
Но... На следващата ГЛУПОСТ, която изръсиш тук- директно ще те банна... Не за друго, но ме мързи да трия спам...
--- Край на цитат ---
Тъй си беше, така пишеше. Не си спомням дали бях прочел, че можеш да се телепортираш, да четеш мисли и т.н, но пишеше, че може да направиш разни неща, които иначе няма шанс да ги сториш, когато си в съзнание. Нищо магическо, за съжаление, просто исках да изкажа мнение, не съм имал намерение да спамя.
Интересен факт - Един японски сектант-терорист - Шоко Асхара има снимка как левитира във въздуха, не знам подробности.
theshadow:
Важно е да знаеш подробности... Например как се прави фокусът с левитирането... Полезно е...
А в учебника ти за психология такава умност, каквато споменаваш- тцъ... Със сигурност е пишело нещо друго... [yes]
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия