Отворена дискусия > МАГИЯ
Нужда от помощ.
dchamber:
Да се върне при мен, надявайки се, че ще прогледне, че това, което съм аз като човек и това, което мога да и дам не се среща често, в отвратителния свят, в който живеем.
listentothewild:
На сила хубост не става! Може би така ще ме разбереш най-правилно. Не си мисли, че те нападам, но подходът, който си поел за мен не е правилен.
Казваш, че я обичаш... Замисли се как би се почувствала тя, ако разбере какво искаш да направиш?
dchamber:
Виж, знам много добре какво искам да направя. Знам всички за и против. Знам как се развиват отношенията между хората. Имам нужда от малко помощ изразяваща се в леко побутване. Оттам аз знам какво да направя. Не виждам абсолютно ниьо лошо в това, особено ако има хепи енд, какъвто чувствам и съм абсолютно сигурен, че може да има!
posleden:
Quote dchamber () Да започваме? Това ще означава промяна, пробуждане мога да го нарека. Ще ти се покаже вратата, но ти сам трябва да минеш през нея - вратата на твоето съзнание.
Цеци_Вихронрав:
dchamber, първо искам да ми обясниш това:
Quote dchamber () Тя нито знае какво е добро отношение, нито знае какво е лошо.
После....
Quote dchamber () Имам нужда от малко помощ изразяваща се в леко побутване.
Побутването ще го направиш ти! Но не днес и утре, а когато сериозно се заемеш и оправиш проблема си с агресията. А това повярвай ми не е проблем който се решава за ден-два и го казвам от личен опит...
Ако наистина я обичаш ще имаш търпение. Ако обаче я искаш сега-веднага... В такъв случай не ти вярвам!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия