Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
Сценича треска
bor1ana:
Има го и тоя момент , но в малки количества действа добре.
Solomon:
Quote bor1ana () Моята работа от няколко години е пряко свързана със сцената и винаги преди да изляза пия едно ( може и две ) задължително и много отпускащо и успокояващо ми действа.
Добра идея, благодаря!
Quote Цеци_Вихронрав () И ако не носи на алкохол голямо шоу ще стане... biggrin
Спокойно Цеци, знам си мярата.
posleden:
Сладур!
Цеци_Вихронрав:
Ако ти се налага рядко да си на сцена, алкохола може и да е решение, но ако сценичните ти изяви са чести...
И не се правя на моралистка, аз самата употребявам алкохол. Само че едно е да седнеш и да изпиеш с компания едно за удоволствие, а друго да удариш едно за кураж... Второто много бързо води до пристрастяване, защото след първите няколко "куража" едно няма да ти стига и ще станат две-три и т.н. докато потънеш. Наблюдавала съм го това и края не е от хубавите.
theshadow:
bor1ana, да препоръчваш на човек на неговата доста млада възраст - току що навлязъл в пълнолетието, дето се казва- алкохол- е лоша идея... То е лоша идея на която и да било възраст да се препоръчва алкохол, но за младежи- особено...
За теб и за Solomon, давам отново линк към тема, в която обяснявам за алкохола и непоправимите увреди на мозъка, които нанася...
КЛИК
Solomon, има хубави разработки по въпроса от НЛП, които се усвояват много бързо- потърси из нета... Нещо от типа да се изживееш като любимата си филмова звезда или подобно, ще ти свърши чудесна работа в комбинация със съвета на Цеци-Вихронрав... Аз от своя страна ти препоръчвам и изобщо да избягваш алкохол и цигари... Пред очите ми видях хора, пострадали от употребата и на двете... Ако алкохолът със сигурност уврежда, то употребата на цигари е като руска ролетка- не знаеш кога куршумът ще гръмне... Някои пушат и нищо им няма- за други "куршумът гърми" и- става много лошо... Пази си здравето...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия