Отворена дискусия > БЪЛГАРСКА ТРАДИЦИОННА МАГИЯ

Български магични ритуали

<< < (7/8) > >>

хеката:
.Да знам Сянка. Аз си ходих на лекар,имах си час за да го махнат в поликлиниката,разбираш ли ,всичко. Тази гад се беше появила на ходилото на крака ми и болеше не нормално. Аз носа на болка,но не съм мазохизка. И за една нощ изчезна, кълнати се изчезна. Просто съм любопитна какво трябва да се случи в организма на човек за да се получи подобна реакция и съм сигурна че има логично обяснение.

Цеци_Вихронрав:
А аз си го влача вече две години кокошия трън. Уморих се да ходя по лекари. Дават мазила, той пада и после пак се появява. Съжалявам, че вече по аптеките няма адски камък (май сребърен нитрат го водят). Ей това е нещото дето го маха кокошия трън. А горенето с азот и др. такива, поне при мен не действат.

LyLyth:
Имах такова чудо и аз - на дланта. Откъснах го с корен, доста болезнено, доста кръв тече. После не се появи.

theshadow:
http://dermatology-bg.com/bg/contacts

Това са контактите на клиниката по дерматология на ВМА (София). Може да се посети и с направление от личен лекар. А я препоръчвам, защото имат опит и техника. 

Опитът е важен, особено тогава, когато заболяването е изпуснато от хващане в началото. До колкото ми е известно- след като се е задълбочило, става упорито, не ще да мине от една-две процедури и е много неприятно... 

Това ще рече в такъв случай- необходимост от систематична обработка на плантарните брадавици- ако е на краката (по-известни с ненаучното кокоши тръни) с течен азот.

А течният азот в неопитни ръце е страшен- пораженията от непремерената му употреба са необратими- некроза- може да доведе до лишаване от крайник... Затова и при лекари без опит в лечението на това конкретно заболяване не е добра идея да се ходи - ако заболяването е изпуснато да се лекува в началото... 

В клиниката по дерматология на ВМА (София)... Специалистите са с огромен опит (посещават ги хора от цялата страна) и лекарите там знаят какво правят. 

cecivalchanova, можеш да си вземеш направление от личен лекар и да ги посетиш... Не зная с направлението колко ще излезе лечението, но можеш предварително да ги попиташ- да звъннеш примерно... Защото... Ходенето по други лекари, нямащи опит с това заболяване само ще ти загуби времето и нервите, освен парите, а може и по-зле да стане, ако попаднеш на някой, който не умее да борави с течен азот...

Цеци_Вихронрав:
Ще го измисля като вариант кога да бъде. Благодаря!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия