Отворена дискусия > БЪЛГАРСКА ТРАДИЦИОННА МАГИЯ

Български магични ритуали

<< < (6/8) > >>

theshadow:
cottonleaves, прочети това мое мнение, мисля, че ще ти е от полза и следващият път, за да не заразиш някой, ще идеш на лекар

КЛИК

cottonleaves:
ееее theshadow, това с кокошия трън беше преди много време, когато бях още дете невръстно, сега съм на преклонните 32. Иначе и аз прочетох в нета, че причина за появата му е човешки папилома вирус. Но аз излекувах моя по споменатия по-горе начин и оттогава друг не се е появявал.

Aton:
cottonleaves, сигурно фикуса те е излекувал .....съмнителни са тия фикуси

хеката:
Атон,скъпи аз имах кокоши трън преди време и когато ми назначиха час за да ми го изгорят....ОООООО стана чудо...на сутринта, в деня на операцията кокошия трън беше изчезнал. Как става това? Възможно ли е "страхът" да е сътворил онази комбинация от химически вещества които да са преборили вируса... .

theshadow:
хеката, не е възможно... За тез кокоши тръни някъде из форума вече обяснявах кога изчезват без употреба на лечение... Но човек няма как да знае нивото на имунната си система, а заболяването "кокоши трън" (то всъщност не е медицинското му название) е заразно и без лечение- не препоръчвам от гл.т. има и други хора около болния, които може да се заразят, докато болният чака да види има ли силна имунна система, способна и сама да се справи с причинителя на болестта без лекарска намеса, няма ли...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия