Отворена дискусия > МАГИЯ

Реинкарнация

<< < (6/9) > >>

feniks75:
Ние сме част от цялото.Неделимо е.Нашите желания и мечти са големи колкото нас.Ти избираш в каква част ще изкривиш пространството.Твоят ум е вселената.Зашо да се ограничаваме.

posleden:
Много добре казано!
Ограничени сме от нивото на собствената ни енергия или от способността ни да въздействаме на по-мощни енергийни  полета. Дали някой е разширил съзнанието си до ниво Вселена - не мога да знам. Изкривяването на пространството си има цена.
Започна да пишеш като мен и ме караш да се усмихвам, в добрият смисъл на думата.🙂

feniks75:
Можем да използваме тези енергийни полета в собствена полза.Можем да ползваме интерференция или  кохеренция на тези полета ,като ги припокриваме с нашите.Дано русите не ме карат да разяснявам-шега де не искам да наранявам никого.Дори аз самият съм рус е вече посребрял.Може да спомена едно табу за този форум е иминно агрегорите.

posleden:
Егрегори*. Предполагам, че има и по-издържано обяснение за тези явления.
Интерференцията и кохеренцията, в чисто електромагнитен смисъл, са присъщи за вълните.

feniks75:
Щом електроните имат двойнствен характер и ние сме такива .Все пак сме изградени от тях.Просто е нужно определена ситуация ,в която да попаднем.Ама ти се разписа.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия