Отворена дискусия > МАГИЯ

Реинкарнация

<< < (5/9) > >>

feniks75:
Има частици ,които имат дуална същоност.Агломерат от субчастици и техните ел.магнитни полета ,които действат на невралната система.Като windos за  компютърът .Без  оперативната програма-софтуер комппютарът  е ненужна кутия.

posleden:
🙂 Feniks, странен човек си ти. За мен Вселената не изпълнява желания, нито ни забелязва. Това не значи, че не можем да влияем на част от нея. Нивото на човешкия разум ни прави творци - влияем и променяме. Влияят ни и ни променят. Понякога и без думи дори. Дошъл си на ново място - свали старите доспехи и влез в новата вода. Като си тръгнеш, ще бъдеш различен.

posleden:
За човек завършил висше образование, твърде много са правописните грешки. Тяхното недопускане е проява на уважение в този форум. А и не само в този.
Не можем да изкривяваме пространството само в своя полза, винаги сме част от някаква система и тя ще реагира.

feniks75:
Пиша по усет.Извинявам се за допуснатите  грешките.Някога мисълта изпреварва писането.За в бъдеще ще съм по внимателен.Все пак родителите ми са литератори.

posleden:
Аз също правя грешки (затова и рядко пиша), но проверявам написаното и ги поправям.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия