Отворена дискусия > МАГИЯ

Изчистване на хора и неутрализиране на енергия

<< < (9/11) > >>

posleden:

Цеци_Вихронрав:
Соломон, а замислял ли си се, че учителката ти може просто с масажа и движенията на ръцете след това, с последвалите мъгляви обяснения просто да е целяла да те успокои? А и тя като учителка е авторитет за теб, още повече, че практикува рейки, което я прави още веднъж авторитет в твоите очи, което пък позволява да ти внуши разни успокоителни в случая мисли и резултата е на лице - спрял си да плачеш и си се успокоил.

Rebeka:
Hello everybody Добре относно темата да споделя и аз, на мен една жена също ми е правила нещо подобно като баланс на положителен и отрицателен заряд в тялото на база, на което съм се чувствала по-добре. Аз сама правя хиляди упражнениея за да балансирам енергията си и да се докарам до такова положение, че  да излъчвам светлина. Но тази процедура, която тя ми приложи е съвсем различна от това, което правя аз. Така: Сядам на стол без да си кръстосвам ръцете и краката, при което тя ми хваща главата отпред на челото и отзад над врата и започва да говори тихичко на латински /до колкото разпознах езика/. Усещането бе сякаш фуния ме засмуква и ме освобождава от някаква тежест. През цялото време, което бе някъде около 4-5мин тя се прозяваше и плачеше. След това чувството беше много приятно...

Solomon:
Цеци_Вихронрав, случаят не е еднократен. А и в тоя момент, който ме успокои, аз не съм я питал нищо и не ми е обяснявала нищо. За това нещо което ми направи си говорихме чак две седмици след случая, ако ли не и повече.
Но все пак, може и да си права.

fencheto:
:0

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия