Отворена дискусия > МАГИЯ

Изчистване на хора и неутрализиране на енергия

<< < (8/11) > >>

Цеци_Вихронрав:
Сянка, винаги е приятно да те чета. Всеки път научавам по нещо ново.

Solomon:
Quote theshadow () Името на електромагнитната енергия идва от името на гръцки в миналото на кехлибара- гърците в миналото наричали кехлибара електрон... А е наречена така от Талес Митетски преди повече от 2000 г. заради едно свойство на кехлибара- триели го с кожа и той после "хващал" разни неща... Електричните заряди могат да преминат от едно тяло в друго... Проводници са човек, растения, животни, метали, въглен, разстворите на соли, на киселини , на основи, земята, йонизираните газове и т.н. Има и диелектрици, от тях се изработват изолаторите... Това са кристали, парафин, стъкло, смоли и т.н.Електричните заряди са само два вида- положителни и отрицателни.. Положително и отрицателно- е вид заряд, а не е вид на енергия... И освен това магнит само с един полюс няма и не може да има... А няма отделно само електричество и само магнетизъм... Двете са едно цяло, едно единствено нещо...Това всичко ми е ясно.

Quote theshadow () Имайки предвид това, че говориш за въздействие върху чувства... Въздействието е било върху твоята психика... Не върху енергията в тялото ти с цел неутрализация...Разбрах.
Тя всъщност се опита да го обясни и каза нещо за положително и отрицателно зареждане на двете половини на тялото (мисля, че може да има връзка с двете мозъчни полукълба) и че така ''пренасяйки'' заряди се неутрализира/балансира. Но не задълбах много въпроса, защото важното за мен беше, че подейства. 
Другият път когато се срещна с нея мога да я питам какво конкретно се случва.
Благодаря за разясненията!

theshadow:
Питай я... Защото такова нещо, каквото описваш, т.Е.

Quote Solomon () Тя всъщност се опита да го обясни и каза нещо за положително и отрицателно зареждане на двете половини на тялото (мисля, че може да има връзка с двете мозъчни полукълба) и че така ``пренасяйки`` заряди се неутрализира/балансира
Та такова нещо, каквото описваш, не съществува в устройството на човешкото тяло и на човешкото съзнание...

Solomon:
theshadow, добре, със сигурност ще я питам.

theshadow:
Solomon, 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия