Отворена дискусия > МАГИЯ

Изчистване на хора и неутрализиране на енергия

<< < (7/11) > >>

theshadow:
Solomon, енергията в човешкото тяло е електромагнитна.... Как я "неутрализираш"? Какъв "ефект"? Идеята е не само да се тества, но да се знае какво се прави и да се избягват заблуди... Такова, една купчина дърва в тъмното едни познати две седмици за демон я брояха, ама тя  така и не демоняса, та... Електромагнитна енергия в тялото е сложно нещо като действие... Тази енергия няма как да "неутрализираш"... Освен ако няма да убиваш човека, понеже по без тази енергия тялото му ще я окъса смъртоносно...

Solomon:
theshadow, не знам какво се случва и как става, само знам, че при мен подейства . Това ми го беше направила една учителка - тя практикува рейки и други работи, та от там знам.

theshadow:
Solomon, обясни какво е действало?

Solomon:
Бях изнервен, плачех (признавам си ) и тя докосна/масажира едни точки от лицето ми, накрая го направи това, което описах и за секунди бях пак така спокоен и всичко беше наред.

theshadow:
Името на електромагнитната енергия идва от името на гръцки в миналото на кехлибара-  гърците в миналото наричали кехлибара електрон... А е наречена така от Талес Милетски преди повече от 2000 г. заради едно свойство на кехлибара- триели го с кожа и той после "хващал" разни неща... Електричните заряди могат да преминат от едно тяло в друго... Проводници са човек, растения, животни, метали, въглен, разстворите на соли, на киселини , на основи, земята, йонизираните газове и т.н. Има и диелектрици, от тях се изработват изолаторите... Това са кристали, парафин, стъкло, смоли и т.н.

Електричните заряди са само два вида- положителни и отрицателни.. Положително и отрицателно- е вид заряд, а не е вид на енергия... И освен това магнит само с един полюс няма и не може да има... А няма отделно само електричество и само магнетизъм... Двете са едно цяло, едно единствено нещо...

Имайки предвид това, че говориш за въздействие върху чувства... Въздействието е било върху твоята психика... Не върху енергията в тялото ти с цел неутрализация...

Относно рейки... След създаването му разни печалбари го преработват , набутват му степени, искат диви пари за курсове и сега има много "рейки" , които не са рейки...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия