Отворена дискусия > МАГИЯ
Изчистване на хора и неутрализиране на енергия
Rebeka:
Ами забелязала съм, че мозък ми отключва някои функции, когато има провокатори или когато е под напрежение не зависимо дали става въпрос за медитация, работа или учене, освен това малко или много когато има друг човек в стаята не бива да разрушавам неговата концентрация, а и мисля че има тежест обстоятелството, което е основна градивна единица на личността ми, а именно състезателния дух .. "Аз го направих по-добре, аз се справям по-добре". Още повече ми действа градивно, ако не се справям по-добре .. Схващаш ли ми логиката, малко съм out of space относно традиционализма.
Цеци_Вихронрав:
Значи да очаквам да започнеш някоя от практиките и да я направиш най-добре.
Rebeka:
Благодаря за куража ... За сега наблягам повече на четенето и на канализирането и разделянето на енергията, медитация и такива по основните неща.
posleden:
Solomon:
Quote Rebeka () Тук забелязах, че всичко се подлага на съмнение и....Ако не се съмняваш в това - онова и приемеш всичко, което ти кажат за истина, до никъде няма да стигнеш. Всичко трябва да се подлага на съмнение, да се тества, да се експериментира.
За да неутрализираш енергията на някого - просто повдигаш двете си ръце на нивото на раменете на човека върху когото искаш да го направиш и да прехвърлиш енергията от едната част на тялото му в другата - ту с лявата, ту с дясната - образувайки дъга над главата му, същото правиш и като повдигнеш ръцете си над нивото на гърдите (на човека) и прехвърляш енергията по същия начин, към гърба на човека - правиш го няколко пъти и човекът ще се чувства по-добре.
Това аз лично не съм пробвал да го правя върху никого, обаче на мен са ми го правили и мога да потвърдя, че има ефект.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия