Отворена дискусия > МАГИЯ
Изчистване на хора и неутрализиране на енергия
theshadow:
Rebeka, тцъ, енергията не е положителна или отрицателна- положително и отрицателно - не са вид енергия... Тя енергията е... Ами ако е в магията- е електломагнитна... И таковата, до колкото зная... При електромагнетизма- примерно положителен е, когато посоката на заряда съвпада с тази на движението на положителните заряди- и тогавата протича от положително заредената към отрицателно заредената част... Това положително в енергията (електромагнитната- понеже защото тя е всъщност енергията, с която се борави в магията) - няма общо с добротата, нито с каквато и да е, както е казал Т. Пратчет- антропоморфна персонификация... Просто физика...
В този ред на мисли- аз лично не се наемам да се боря с електромагнетизма и да чистя хората от него- част от телата ни е, важна такава- част от мислите ни включително... Пък да се неутрализира... Също не се наемам...
theshadow:
И скоро тази тема ще я метна в секция Магия, че тук определено не и е мястото...
Цеци_Вихронрав:
Rebeka, ако мога да схвана правилно, твой близък се чувства зле и ти искаш някакво пречистване или по-вероятно балансиране на енергията. Баенето като такова се ползва точно за балансиране на енергията.
Rebeka:
Здравейте на всички, благодаря за разяснението на елементите. Като цяло може би ще приема съветите ви и ще се нсоча към балансиране на чакрите на въпросния човек. По този начин и аз ще затвърдя медитирането с други души в една стая, което ще ми помогне от своя страна и за концентрацията, а от тук черпя и знания за понятията ... Чувствам се страхотно, подобно настроение и за вас
Цеци_Вихронрав:
Quote Rebeka () По този начин и аз ще затвърдя медитирането с други души в една стая, Това не го разбрах...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия