ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Енергията

<< < (3/4) > >>

ИВО:
Цеци_Вихронрав, проследил съм нищо особено просто аз съм много мрачен ако мога така да се изразя не харесвам много неща и не мога да обичам хора защото в миналото хората са ме подтиснали в това да мразя както и да е та за съня просто ме зарежда за момент и после обичайното лошо настроение а да ти разкажа какво става в съня за да добиеш представа : вървя по един път и виждам голяма планина тръгвам по нея и в нея има една пътечка която води до гора но гората е закрита от друг хълм отивам там и просто сядам и всичко е с много цветове и поне в съня си се чувствам спокоен и щастлив това е общо взето и мога да кажа че това е нах-хубавият ми сън който съм сънувал някога дори сега като се сетих ми стана приятно а постоянно сънувам убийства и т.н

Цеци_Вихронрав:
Quote ИВО ()и мога да кажа че това е нах-хубавият ми сън който съм сънувал някога дори сега като се сетих ми стана приятно а постоянно сънувам убийства и т.нАми спри да гледаш екшъни, и да играеш на компютъра игри с насилие и ще започнеш да сънуваш повече хубави сънища.
Съня ти показва, че можеш и да си щастлив - от теб зависи.

ИВО:
нето гледам тв нито играя на коммпа а го ползвам за сайтове и за работа а не за игри

Цеци_Вихронрав:
Quote ИВО ()просто аз съм много мрачен ако мога така да се изразя не харесвам много неща и не мога да обичам хора защото в миналото хората са ме подтиснали в това да мразя Още си много млад да говориш за минало...
Мен постоянно ме провокират да мразя, но не се поддавам. Сега градиш характер и приятелства, ако си все мрачен, кой ще поиска да си му приятел? Живота е пред теб, усмихни му се и го живей! Остави мрачния характер за старостта, сега ти е време да си щастлив...

ИВО:
Цеци_Вихронрав, точно мрачният характер се възроди от хората бях прекалено добър с тях и кво направиха тъпкаха ме ето за това съм такъв и никой не ме разбира

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия