Отворена дискусия > ТЪРСЯ ПОМОЩ
ПОМОЩ!
ИВО:
проблема е там че през последният месец не ми върви в каквото и да е а за трудните периоди нее това не нещо по различно този месен и малко от миналия ми се стори ад караници с ценни за мен хора, кола ме блъсна и всичко което може да ти побера акъла а това как се чувствам и останалото го слагам на страна
Цеци_Вихронрав:
Ами просто си в серия... Това са едни такива периоди в които се случват едно след друго само лоши неща и по някога траят с месеци, но отминават. Всички тук в един или друг момент сме имали такива периоди, но сме излизали от тях и сме продължавали напред. Стегни се, дай най-доброто от себе си. Извини се на хората с които си се скарал щом са ти ценни и нещата лека полека ще се нормализират.
ИВО:
Благодаря ти ! ще пробвам въпреки че и да се извиня даденият човек няма да ми приеме извинението защото не го направих аз скандала а той разбираш ли ?
Цеци_Вихронрав:
Quote ИВО ()въпреки че и да се извиня даденият човек няма да ми приеме извинението защото не го направих аз скандала а той разбираш ли ?Ами тогава щом ти нямаш вина за скандала, приеми че този човек не те иска за приятел. Трудно е, но не е непреудолимо.
ИВО:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия