ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Да си кажем няколко приказки защо и как говорим и на кого
volk22:
Цеци, конкретизирам: преди години близък приятел "залитна в неправилна посока". А не разполагах с времето да се правя на психоаналитик или душеприказчик. Всъщност винаги съм бил привърженик на сталинисткия метод: гние ли - режи.
volk22:
Либра, тук вече започваме да се насочваме към детайли, които са за затворената зона на форума. И съм почти убеден, че там има достатъчно информация както за прилагането на груба сила, така и за фината енергийна манипулация. Не се измъквам от ясен отговор - не съм склонен да предоставям специфична информация на неподготвени, защото стават грешки. И последствията наистина могат да са фатални.
Libra777:
Мисля, че сега те разбрах... [victory]
volk22:
Някъде из темите прочетох споделен опит за зареждане на сигили с енергийна топка. Процесът на атаката е донякъде сходен.
Цеци_Вихронрав:
--- Цитат на: volk22 в 25 Юни 2019 20:49:21, Вторник ---преди години близък приятел "залитна в неправилна посока". А не разполагах с времето да се правя на психоаналитик или душеприказчик. Всъщност винаги съм бил привърженик на сталинисткия метод: гние ли - режи.
--- Край на цитат ---
Добре де - пак ме съгласи! А със Сталин и методите му ме спечели от раз. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия