ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Да си кажем няколко приказки защо и как говорим и на кого
volk22:
Защото ( както сама писа по-рано) по-лесното отнема енергия. Това е част от израстването и развитието. За хората, които ме подготвяха и насочваха бе важно да се мине през този етап. Както и зареждане на предмети чрез работа с елементали, създаване на ключове...
Libra777:
--- Цитат на: volk22 в 25 Юни 2019 18:17:03, Вторник ---Защото ( както сама писа по-рано) по-лесното отнема енергия.
--- Край на цитат ---
Kaк така по-лесното отнема повече енергия? Не се ли нарича по-лесно точно заради обратното? Или аз бъркам нещо...
volk22:
1) Цеци, не виждам защо намесата трябва да е зловредна. Дори за благотворно влияние трябва да свалиш защитата на обекта, освен ако той не ти съдейства. Но при дистанционна работа съдействието е невъзможно.
Друг въпрос е, че атаката може да бъде много лесно проследена до източника. При синхронизацията трябва изключително опитен човек, за да те открие. (Да, тук вече говоря за зловредна намеса. Едва ли някой ще тръгне да търси източника на успеха си:) )
2) Либра, при атака трябва да пребориш първо защитата на обекта. А това винаги е свързано с разход на собствена енергия. Плюс самото влияние върху обекта. При енергийна манипулация през канал е достатъчно създаването на резонанс.
Цеци_Вихронрав:
Добре Волк - съгласи ме!
Само с частта, за помагането... Да тръгнеш да помагаш на някого без да ти е поискал помощ е малко насилствено според мен.
Libra777:
--- Цитат на: volk22 в 25 Юни 2019 19:30:29, Вторник ---2) Либра, при атака трябва да пребориш първо защитата на обекта. А това винаги е свързано с разход на собствена енергия. Плюс самото влияние върху обекта. При енергийна манипулация през канал е достатъчно създаването на резонанс.
--- Край на цитат ---
Много съм руса, а пък съм с много малко опит в магията и не знам до колко те разбрах...Та, ако правилно съм разбрала, значи атака = влияние с външна сила, а пък енергийна манипулация = влияние отвътре в самия човек... И за атаката се изисква повече енергия, защото човекът оказва съпротивление, което трябва да се преодолее, а при енергийната манипулация го няма това противопоставяне...
Ако не съм схванала правилно, моля някой да го обясни простичко... ако е възможно... :::)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия