ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Да си кажем няколко приказки защо и как говорим и на кого
Solomon:
Quote Maxx () астрала
Само да вметна, че такова място всъщност не съществува.
Астралът е същото "място", където си бил и по време на кома. А именно както обясни Сянка - това място е само в главата ти.
Maxx:
Цеци_Вихронрав, за да се ходи по пътя ма мрака без страх и колебание, за да се принуждва светът да се огъва по волята ти нямаме право на слабост, съмнения, емоции и чувства. Иначе резултатът е временно или постоянно умопомрачение, кома, кататония или смърт. Исках да знам отговорите на някои от "вечните въпроси". После исках да ви видя, усетя или използвам. После... И така докато един ден всичко свърши, а аз даже не умрях Някога съм се смял от сърце, страдал съм от любов, мразил съм истински.. Знам го, но споменът ми е като за нещо, което съм гледал отстрани. Без емоция, чувство или поне сянка от тях. Тъжно, самотно и грозно е, но е част от нещата. Пожелавам ви никога да не разберете за какво говоря. Приемете ме като изкукуригал разказвач на налудничави приказки, но за мен е животът ми. Не помня никаква емоция, усещане и чувство. Искам да се науча пак да бъда човек. Това е!
Solomon, моля те не го разбирай като противопоставяне, но ако ми кажеш коя е основата на вярата ти ще ти помогна да бъдеш по- снизходителен и милостив с хората, които не са виновни и не са като нас. За добро на всички ни е и е молба! Прав си за астрала", но не си прав, че глава съществува и като видиш с очите си посред бял ден трезвен, чист и в кондиция как 16 годишно момиче в "транс на три маха" изличава или каквото това там е стенен часовник, очила и радиатор за парно представи си... И като видиш, че губиш контрол над ситуацията понеже не това е трябвало да стане и не знаеш какво да направиш, а следващото нещо на което е ред да "изчезне " си ти.. И трябва или да я убиеш веднага, или да я оставиш не знам какво да направи ама определено е лошо и то меко казано.. А за капак я обичаш и ти е близка, а просто трябваше "да видим какво живее в мен нали на всички, които идват помагаш"... Жива и здрава е днес. Голяма жена и даже неведнъж сте я виждали по телевизиите.. Аз не съм или поне една част от мен и така трябва, защото единствения непростим грях е глупостта във всичките й форми. И се наказва както в този живот, така и в другия. Ама има и награда за страданието ако устискаш и тя е да знаеш Истината. Тъпото е, че като "горд" я споделя предимно ми се смеят, гледат "едно такова" до "тоя е изплискал легена яко", или просто се махат по- умните защото усещат, че трябва... Някои остават. После се събираме на такива места.
Цеци_Вихронрав, и отговорът на последния ти въпрос "Май наистина обичаш да говориш, но колко казваш???"е - обичам много и понякога се улавям, че ми трябва публика само за да не изглеждам напълно луд говорейки сам на себе си. И нищо не казвам. Само разказвам приказки за неща, в които не вярва и малко дете, защото вярата му трябва да се насочи към това, че не е безсмъртен и трябва да умре като другите въпреки, че не се сещам за нещо по жалко и глупаво на което може да повярваш...
Благодаря ви, че вадите от мен такива спомени, знания и парчета от бъдещето!
Късмет и Безсмъртие ви желая!
Цеци_Вихронрав:
Quote Maxx () Цеци_Вихронрав, и отговорът на последния ти въпрос "Май наистина обичаш да говориш, но колко казваш???"е - обичам много и понякога се улавям, че ми трябва публика само за да не изглеждам напълно луд говорейки сам на себе си. Няма лошо да обичаш да говориш - аз самата съм като латерна.
Обаче като искаш публика би трябвало поне да говориш разбираемо, за да не се чудят тези които те слушат дали не си шизофреник и днес пил ли си си хапчетата. Защото това:
Quote Maxx () Прав си за астрала", но не си прав, че глава съществува и като видиш с очите си посред бял ден трезвен, чист и в кондиция как 16 годишно момиче в "транс на три маха" изличава или каквото това там е стенен часовник, очила и радиатор за парно представи си... И като видиш, че губиш контрол над ситуацията понеже не това е трябвало да стане и не знаеш какво да направиш, а следващото нещо на което е ред да "изчезне " си ти.. И трябва или да я убиеш веднага, или да я оставиш не знам какво да направи ама определено е лошо и то меко казано.. А за капак я обичаш и ти е близка, а просто трябваше "да видим какво живее в мен нали на всички, които идват помагаш"...
Е те това горното ми звучи като оприказки на шизофреник останал без лекарства.
Solomon:
Quote Maxx () Solomon, моля те не го разбирай като противопоставяне, но ако ми кажеш коя е основата на вярата ти ще ти помогна да бъдеш по- снизходителен и милостив с хората, които не са виновни и не са като нас. За добро на всички ни е и е молба!Основа на вярата ми ? Ами...това е наука просто...доказано е чрез експерименти, че няма такова място.
Quote Цеци_Вихронрав () Прав си за астрала", но не си прав, че глава съществува и като видиш с очите си посред бял ден трезвен, чист и в кондиция как 16 годишно момиче в "транс на три маха" изличава или каквото това там е стенен часовник, очила и радиатор за парно представи си... И като видиш, че губиш контрол над ситуацията понеже не това е трябвало да стане и не знаеш какво да направиш, а следващото нещо на което е ред да "изчезне " си ти.. И трябва или да я убиеш веднага, или да я оставиш не знам какво да направи ама определено е лошо и то меко казано.. А за капак я обичаш и ти е близка, а просто трябваше "да видим какво живее в мен нали на всички, които идват помагаш"... Жива и здрава е днес. Голяма жена и даже неведнъж сте я виждали по телевизиите.. Аз не съм или поне една част от мен и така трябва, защото единствения непростим грях е глупостта във всичките й форми. И се наказва както в този живот, така и в другия. Ама има и награда за страданието ако устискаш и тя е да знаеш Истината. Тъпото е, че като "горд" я споделя предимно ми се смеят, гледат "едно такова" до "тоя е изплискал легена яко", или просто се махат по- умните защото усещат, че трябва... Някои остават. После се събираме на такива места.Не те разбрах нещо....:)
listentothewild:
Maxx, аз като една истинска блондинка ти прочетох поста няколко пъти. Останах с впечатлението, че: 1. - изпитвал си чувства; 2. - опитал си се да ги унищожиш или контролираш (не намирам правилна дума) и 3. - сега пак се опитваш да си ги върнеш. Е, какъв е бил смисъла на всичко? И всъщност как човек се учи да не изпитва емоция? Аз, типично като лигла де, ама колкото повече раста, толкова повече обичам. Кого? Семейство, приятели, любим човек, животинките ми и мнооооого още неща. Аз изпитвам искрена радост всеки път като ги видя. Понякога се гордея с тях, друг път им се сърдя, но нали това все са емоции? И колкото повече време прекарвам с някой, толкова по-цветни емоции изпитвам с него...
И още нещо... Казваш: Quote Maxx () или да ми помогнете да се науча да мълча.Нужно ли е да мълчиш? Мисля, че трябва да се опиташ с по-малко думи да ни кажеш по-съществени неща.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия