ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Да си кажем няколко приказки защо и как говорим и на кого

<< < (22/23) > >>

Цеци_Вихронрав:
Аз предлагам да спрем да нищим темата.
Доводът ми да искам във форума да се пише на български и на кирилица е, че докато чуждите форуми не започнат да пишат на български и ние няма да пишем на чужди езици. Точка!
Аз админ ли съм или лукова глава?
И трябва ли да го вписвам като правило на форума?
Ако да, ей сега ще го измъкна сенчестия от другите му занимания да го включи в правилата на ползване на форума.

Solomon:
Казах ли ви аз, че ще има колене и бесене...ъм... [taunt]

feniks75:
Така ,така  с  голямата метла.Нека успеем да съхраним майчиният език.Нашата писменост е уникална и е вселенски дар.Макар,че русите искат да си я присвоят като църковно славянска тя си е наша лична,ама това е друг въпрос.

Solar:

--- Цитат на: Цеци_Вихронрав в 18 Февруари 2021 15:33:11, Четвъртък ---И трябва ли да го вписвам като правило на форума?
Ако да, ей сега ще го измъкна сенчестия от другите му занимания да го включи в правилата на ползване на форума.

--- Край на цитат ---
Да, така ще е най-добре да се направи.

--- Цитат на: feniks75 в 18 Февруари 2021 16:07:24, Четвъртък --- Така ,така  с  голямата метла.Нека успеем да съхраним майчиният език.Нашата писменост е уникална и е вселенски дар.Макар,че русите искат да си я присвоят като църковно славянска тя си е наша лична,ама това е друг въпрос.
--- Край на цитат ---
Точно така, Феникс, нека го съхраним майчиния език....чрез грамотно писане. От уважение към родината, не за друго.

Libra777:
Наблягаме на грамотно писане...  [victory] Ако не го владеем е леко излишно да се обясняваме в любов към родната реч.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия