Автор Тема: Другите за троловете  (Прочетена 5119 пъти)

Неактивен Agena

 • Newbie
 • Full Member
 • *
 • Публикации: 219
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Другите за троловете
« -: 26 Август 2016 22:05:34, Петък »
Добър вечер на всички!Повече от две години ме нямаше в този форум,но днес вече съм тук.Искам да благодаря за този жест на Сянка и на Цеци Вихронрав.Сянка,ако с нещо съм те засегнала през изминалите години,извинявай!/Знаеш колко е трудно да се извини един Скорпион,при това и с асцендент Скорпион като мен:)))/,но не храня и никога не съм хранила лоши чувства към теб.Всички ние,които сериозно сме тръгнали по пътя на магията,не би трябвало да се караме,а да се подкрепяме/тази теза не важи за някои интриганти,решили да се занимават с магия,само за да изглеждат по-интересни/.За Цеци няма какво да кажа-с нея никога не съм прекъсвала приятелските си отношения,винаги е била много коректна,а каквото отношение ми предоставят,такова и получават.Цеци,твърдо стоя зад теб :)!
Аз бях една от тези,които пострадаха от интригите на Лилит.С тази разлика,че още в началото я усетих какво представлява и тя не ми хареса.За съжаление,отзовах се в ролята на пророчицата Касандра-никой не ми вярваше/с изключение на Куулест,но с него се знаем от друго място,от години/.Лилит също не ме хареса-може би,прие,че ще съм й конкуренция в разни отношения.Успя да разбере кои са приятелите ми-част от тях поддадоха,други-не.Успя и да ме скара с хора,на които много държах и да ги манипулира.Колко ли трябва да си недоволен от собствения си живот,за да се опитваш да откраднеш чуждия с всички хора,присъстващи там?Ако не друго,това е израз на малоценност и комплекси.С течение на времето Лилит успя да настрои тук Сянка срещу мен,а също и други хора,независимо,че се интересувам само от магически практики,а не от махленски седянки.След като не успя да настрои Лия,ако си спомняте,срещу нея бе подета много злостна кампания от страна на Лилит и Хеката.Трудно ми е да говоря за състоянието,в което Лия се намираше-те ,с поведението си караха този добър човек всяка вечер да се тормози,да плаче и т.н.И ако аз не застана зад приятелката си,колко струва думата ми?Колко ще струвам аз самата ?Ще съм едно нищо.После започна с Мад Луд,че й влияел енергийно,че искал да има някакви интимни отношения с нея.След това-Куулест,след това-921...Всичките ми приятели от години...Добре е,че се отрезвиха и разбраха какво представлява.
Връх беше,когато ме скара с Мюрид.Така или иначе,с него бяхме добри приятели,той беше поел ангажимент да ме учи.По различни пътища е разпитвала за приятелите ми и се е добрала до него.Изглежда,изрично го е помолила да не ми казва,че той се занимава с нея,макар че Лилит е кръгла нула в магията.Точно това е област,в която способностите ни са генетични-или ги имаш,или ги нямаш.Можеш да вложиш много труд,но нямаш ли онази искра в себе си,няма да станеш нищо друго,освен един добър теоретик.Както и да е,през дните,в които правехме една колективна практика,усетих нещо,което не ми харесва.Аз съм склонна да се доверявам много на усещанията и интуицията си.Оказа се,че в тази колективна практика е замесена и Лилит и аз категорично отказах по-нататък да участвам съвместно с нея.Тя се е оплаквала на всички останали участници,че понеже се занимавам с черни практики,аз й крада от енергията-нейната и на другите и вампирствам.Явно,на Лилит все някой й краде от енергията,която й липсва :).Заради нейните оплаквания излязох виновна и Мюрид се скара с мен.До преди известно време тя беше негова ученичка-жалко ,че е привлякъл такива ученици,много жалко...,но всеки си прави изборите в живота.
Нямаше да напиша цялата тази тирада,ако снощи Делта не ми поиска приятелство във Фейсбук-Цеци е права,че са тръгнали да я преследват по всички фронтове.С Делта до вчера не съм комуникирала изобщо,не сме имали никакви допирни точки,не се засякохме и тук.Единственият човек,който може да я изпрати да се сприятелява с мен,това е Лилит,за да ме използва за някоя нова интрига.Но този ход не мина-веднага след като Делта ми написа,че Цеци и Сянка за нея са същества,които не съществуват,я блокирах.Не ми са нужни интриганти сред приятелите,пък било и виртуални.Както казах,с добри чувства съм към всички вас.Цеци и Сянка,вие също сте добре дошли в нашия сайт,винаги и по всяко време!Благодаря,че ме приехте!

Неактивен Цеци_Вихронрав

 • Обсебена
 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 9668
 • Karma: +75/-0
  • Профил
Другите за троловете
« Отговор #1 -: 26 Август 2016 23:05:17, Петък »
Здравей, Аджена!
Първо да ти благодаря, че снощи ме потърси във връзка със Делта. Ако не беше ме питала какво става и защо Делта те безпокои споменавайки нас двамата нямаше да посмея да те занимавам с нашите форумни войни.
С теб сме на едно мнение, че ако дадена практика или теория не е приета в един форум, то няма лошо да я опишем в друг, затова и не сме влизали в конфликт. :)
Дамите обаче искаха да наложат свои правила в чужд (в случая на Сянка) форум и като не стана се отделиха. До тук добре, но това не им стигна и започна едно голямо заяждане от тяхна страна на страниците на техния форум. Със Сянка ни изкарваха какви ли не и като им отвърнем подобаващо триеха постовете си, за да може страничният наблюдател да реши, че те горките невинни жертви нищо не са казали, а ние така злостно ги нападаме.
И това добре, но те започнаха да изнасят и лична информация на страниците на форума си. На няколко пъти цитират цялото ми име, звъняха на шефовете ми и Делта даже си го призна... Те съответно изтриха компрометиращите ги постове (не ги архивираха, а изтриха), но аз пазя снимков материал за тях.
На всичкото това отгоре, Лилит на първа страница във форума си се жалва, че Сянка изкарал нейно писмо на яве и предупреждава, че същият злоупотребява с IP адресите на хората. Това писмо на Лилит което Сянка показа обаче е писмо в което Лилит му праща IP адреси и иска от него да и даде локация на потребителите.
Сега да си дойдем на думата... Защо Лилит няма куража и достойнството да каже, че не Сянка, а тя злоупотребява с IP на хората? Защо вменява своята вина на него? И защо си мисли, че като каже, че тя видиш ли била тогава в труден момент и била подведена (какво значи подведена?) затова се държала така, а той като психолог трябвало да търпи и да мълчи... Той търпя и мълча три години - накрая му дойде в повече от калта хвърляна по него.

И да се върна на това:

"В живота ми има травматични събития, които ме направиха това, което съм.
Към онзи момент той, в качеството си на психолог, (твърдеше, че и на
приятел) и на умел в магията прие да ме води и да ми помага да извървя
пътя и да преодолея нещата, които не можех.
Към днешен момент той вади лична кореспонденция от преди почти три години и я развява
публично, в опитите да оправдае глупостта си и да ме омаскари."

Какво трявматично събитие ще накара човек да се рови във IP на хората и в личният им живот? Защото нали с травматични събития оправдава това си писмо???

Аз нямам спомен Лилит да е споделяла за някакви сериозни травми по него време в живота си.

Ако ще си говорим за травми... Ами да взема да изредя травматичните събития които ме сполетяха от него време до сега:

Пребиха ме и лежах с разбито лице в болница.
Получих постравматичен стрес и едва излязох от него благодарение на Сянка.
Не осъдиха побойника и това ми докара тежка депресия.
Следствие на стреса претърпях от 2014 до сега цифром и словом 6 операции от които 5 за отстраняване на карциноми.
Диагнозата която ми поставиха е такава за която пише, че едва 20% от оперираните живеят до 5г. след операцията, останалите 80% не доживяват и година. Направо съм късметлийка... Все пак една година мина. Значи съм в числото на 20-те%...

И след всичко изброено единственото смислено обвинение което можаха да измислят Лилит и компания защо нападали Сянка и мен е, че аз само за Сянка съм говорела и съм била зависима (или май беше обсебена?) от него...

Ами ще говоря естествено.
Сянка ме изкара от посттравматичния стрес!
Сянка ме изкара от депресията!
Сянка беше до мен през цялото време докато се борех с рака при все, че и той водеше същата борба в него момент!
Нямам представа от къде черпи сили, но Сянка не ме остави нито за миг да се предам!
Не е ли нормално в такъв случай да говоря само за Сянка?
Или на мен не ми се полагат травматични периоди?
"Кат тасманийски дявол си в устата."
 Последен

Неактивен Agena

 • Newbie
 • Full Member
 • *
 • Публикации: 219
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Другите за троловете
« Отговор #2 -: 26 Август 2016 23:35:04, Петък »
Когато човек отиде някъде ,трябва да е наясно,че в чужд манастир със свой устав не се ходи/и Ла Вей е казал нещо подобно-с различни думи,но със същия смисъл,обаче кой да го чете,време не остава.../.Изключително грозно е да се подиграва някой с нечие заболяване,особено онкологично,просто,защото застраховани няма.И дали ще се разболееш от рак или не,не зависи от това голям магьосник ли си или не си.Често лечители също заболяват от рак,защото събират в себе си много негативна енергия.От езотерична гледна точка ракът се получава,не защото имаме или нямаме способности,а от определен неправилен подход-когато сме твърде тактични,когато премълчаваме всичко и тогава то вместо да се излее навън,се спотаява в нас самите.Затова и ракът е болест на ума,не на тялото.Същото е и с натрупаните обиди в нас.Не виждам нещо лошо в това да си обсебена от приятелите си...

Неактивен Цеци_Вихронрав

 • Обсебена
 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 9668
 • Karma: +75/-0
  • Профил
Другите за троловете
« Отговор #3 -: 27 Август 2016 00:06:49, Събота »
Agena, далече съм от мисълта да се изживявам като жертва. Това е патент на Лилит. Но да ходиш да твориш интриги от типа... Ама те ме обсъждат и ми се подиграват, затова Сянка изгони ги. И само след две години да отидеш при същите тези хора които си обвинил, че ти вредят и да се извиниш с травматични действия?!? Ми не ми е нормално!
Единственото което може да оправдае такова поведение е някаква зависимост. Наркотична, алкохолна или хазартна. Само тогава след деинтоксикация и последвало лечение бившите вече зависими ходят и се извиняват на пострадалите от техните действия.
"Кат тасманийски дявол си в устата."
 Последен

Неактивен Agena

 • Newbie
 • Full Member
 • *
 • Публикации: 219
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Другите за троловете
« Отговор #4 -: 27 Август 2016 00:23:08, Събота »
Цеци,по същия начин отидоха при някои хора,извиниха им се,помолиха да им простят и същите тези хора от доброта,не с някакъв умисъл го сториха.Аз,обаче,не съм толкова добра и имам навика да помня.И ако на хората,които заслужават,давам втори шанс,на други не бих дала и първи...

Неактивен theshadow

 • Админ-ДИКТАТОР
 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 5942
 • Karma: +83/-1
  • Профил
Другите за троловете
« Отговор #5 -: 27 Август 2016 07:54:43, Събота »
Agena, ти също извинявай... С теб не се знаем от вчера и... В един момент се почувствах много глупаво, когато осъзнах, че се случва така, че се караме с хора, с които се знаем и с години наред се разбирахме много добре до преди Лилит да се появи...
Познанието е само за тези, които са готови да жертват време и усилия, за да се сдобият с него.

Неактивен Agena

 • Newbie
 • Full Member
 • *
 • Публикации: 219
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Другите за троловете
« Отговор #6 -: 27 Август 2016 09:34:21, Събота »
Шадоу,каквото било,било.Важното е,че виновникът излезе наяве и всичко е добре,когато свършва добре.Да си гледаме практиките и живота и повече да се усмихваме.Такива хора най-много ги гризе чуждото щастие и завистта.

Неактивен Цеци_Вихронрав

 • Обсебена
 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 9668
 • Karma: +75/-0
  • Профил
Другите за троловете
« Отговор #7 -: 27 Август 2016 10:43:02, Събота »
Дави допълня и аз преди да приключа (до следваща нападка от тяхна страна) с Ликитките.

Делта се пенявеше по едно време как горката Лилит нищичко не била писала по наш адрес последните години, а ние тука я обвиняваме в интригантство и лицемерие...

Agena, ти беше свидетел и потърпевш, как Сянка не позволи да се говори срещу, и заяжда никой с Лилит не само във форума ни, а и извън него.
Лилит обаче позволи в нейният форум години наред да се плюе срещу Сянка. И това дори и след като и писах и я попитах Сянка не заслужава ли да му върне жеста и да забрани да го коментират на страниците на нейния форум...

А сега, Лилит, отиди и пак си редактирай поста с нови обвинения и лъжи и реви с още по-крокодилски сълзи как ние тук те маскарим!
"Кат тасманийски дявол си в устата."
 Последен

Неактивен theshadow

 • Админ-ДИКТАТОР
 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 5942
 • Karma: +83/-1
  • Профил
Другите за троловете
« Отговор #8 -: 27 Август 2016 11:52:49, Събота »
Цеци_Вихронрав, според мен има още една причина Лилит да пише с ник Ниобе като админ и да се прави, че това не е тя- и ти почти си се сетила каква е причината на Лилит да се прави, че не тя е админ в собствения си форум...

Защото- по всичко личи, че само така е можела да си мисли, че като се прави, че не е тя админ и форумът не е нейн и аз ще да не зная кой е админът и съответно един вид, така Лилит - Ниобе да избегне да и се задава въпроса- защо , когато тя ми искаше да спра нападки по нейн адрес от страна на други хора, аз го направих (не позволих такива изпълнения в този форум, застъпих се за нея и да спрат нападките и извън форума), а тя постъпи с мен за ""благодарност"" - като ми се изплю на труда ми по този форум и по мен лично... Отделно, че от лъжата и с нейния мултиакаунтинг имаше страничната полза- да докарва да изглежда, че все едно в нейния форум пишат повече хора, отколкото са в действителност...

След тази грозна постъпка, ми е убедено, че Лилит-Ниобе е човек, който дори да има крайна нужда от помощ- дето се казва да се валя на земята пред мен- ще подмина и няма да обърна внимание... Не за друго, но като се изправи и първата работа ще бъде да прояви крайна злоба спрямо онзи, който и помага... За мен това е човек, който никога няма да има истински приятели и сама си го прави... Така и харесва да живее- да има скарани хора около нея, тя самата да участва в интриги, но ако може- зад кадъра, та да не се усетят тези около нея какво им крои... Или ако се усетят, то вече да е станало късно...
Познанието е само за тези, които са готови да жертват време и усилия, за да се сдобият с него.

Неактивен theshadow

 • Админ-ДИКТАТОР
 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 5942
 • Karma: +83/-1
  • Профил
Другите за троловете
« Отговор #9 -: 27 Август 2016 12:22:34, Събота »
И понеже админът задава какъв ще е тонът на разговорите в даден форум- пак Лилит-Ниобе е човекът, виновен за това, че там едни тролове започнаха да хвърлят кал по хора от този форум- по теб Цеци, по последен, по който им дойде на кеф да плюят... Лилит- Ниобе не ги спря по никакъв начин, а често с ник Лилит даже сама участваше в плюенето... Явно и доставя някакво извратено удоволствие едно такова поведение... Защото и до сега продължава в същия дух...
Познанието е само за тези, които са готови да жертват време и усилия, за да се сдобият с него.

Неактивен Цеци_Вихронрав

 • Обсебена
 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 9668
 • Karma: +75/-0
  • Профил
Другите за троловете
« Отговор #10 -: 27 Август 2016 12:38:38, Събота »
Тя горката Лилит и като Ниобе не се справя...
Виж и пълните противоречия:

"3. Забранява се коментирането на други сайтове, други никове, който не са част от листа с потребителите тук."

Това е от тук: magic-school.ovo.bg/forum/44-280-1

И после:

"В другия форум няма кой да ти покаже хаос магията.
Съжалявам че трябва да го прочетеш"

И:

"В другия форум има един мод който е много добър в хаоса,но влиза рядко :).
А и надали ще седне да пише свободно по темата.
Админа е проблема. Той е догматик,а не е практик"

взето от тук: magic-school.ovo.bg/forum/38-183-1
"Кат тасманийски дявол си в устата."
 Последен

Неактивен theshadow

 • Админ-ДИКТАТОР
 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 5942
 • Karma: +83/-1
  • Профил
Другите за троловете
« Отговор #11 -: 27 Август 2016 12:54:52, Събота »
Цеци_Вихронрав, много се смях на всякакви видове плюене от онзи период...

А на 921 никой не му е пречил никога да води практикума си така, както намери за добре... Не сме имали, а и до сега нямаме разногласия с 921... И считам, че опитът да се изкарат публично налични такива разногласия между мен и 921 е показателен...

Тогава не си дадох сметка, но сега се замислям...

Троловете, като са действали зад гръб да скарват хора, колко пъти са си позволявали да твърдят, че някой е скаран с друг, че един има нещо против друг, без това реално да е така, за да се получи въпросното скарване между нас тук? Доста грубо изпълнение, но и показателно как точно действат...

А сега и ми се изясни защо като започнах да пиша в секцията за Уика и троловете се заядоха- някой много усърдно ги е лъгал, че аз не харесвам уика... А те хем ме виждали , че пиша по уика форуми, че и даже модератор, админ на такива, та пак в изумление- ама как така пиша в секция за уика, като не я харесвам... Та май и по между си взаимно се лъжат до степен накрая вече и те не знаят коя е истината и каква е реалността... 
Познанието е само за тези, които са готови да жертват време и усилия, за да се сдобият с него.

Неактивен Цеци_Вихронрав

 • Обсебена
 • Global Moderator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 9668
 • Karma: +75/-0
  • Профил
Другите за троловете
« Отговор #12 -: 27 Август 2016 13:08:37, Събота »
Напълно осъзнавам, че в точно този момент се оливам с лигавенето, но не мога да се спра... biggrin

Предлагам на мястото на страницата с вицове да дадем линк към техният форум. Те са точно като виц...
"Кат тасманийски дявол си в устата."
 Последен

Неактивен theshadow

 • Админ-ДИКТАТОР
 • Administrator
 • Hero Member
 • *****
 • Публикации: 5942
 • Karma: +83/-1
  • Профил
Другите за троловете
« Отговор #13 -: 27 Август 2016 13:39:13, Събота »
Цеци_Вихронрав, аз не мога да ги взема троловете на сериозно... И не само аз- съдейки от пустеещия им форум... Та тази секция тук си е точно за лигавене... И аз затова я ползвам...  smile
Познанието е само за тези, които са готови да жертват време и усилия, за да се сдобият с него.

Неактивен Agena

 • Newbie
 • Full Member
 • *
 • Публикации: 219
 • Karma: +0/-0
  • Профил
Другите за троловете
« Отговор #14 -: 27 Август 2016 14:06:00, Събота »
Само като прочетох какво са съветвали начинаещото лице:) да започне с Хаос магията и нещата ми се изясниха в цялост.Това значи да си се нагълтал с един куп книжки,за да се правиш на интересен по форумите и да нямаш почти никаква сериозна практика.За мен Хаос магията е нещо много сложно,там се разчита на бърз ум,креативност,разчупване на шаблоните,неследване на утвърдени рецепти.Всъщност,трябва да си много наясно не само с теорията,но и с други клонове на магията в практическо отношение,за да стигнеш накрая до Хаоса,който е нещо като венец в магията.За 921 мнението ни съвпада напълно-той е мой приятел,изключително коректен и сериозен мъж,отношенията ни се запазиха много добри през всички тези години и с него,и със съпругата му,далеч преди да се появят троловете на хоризонта,още от сайтовете от старите времена,които вече ги няма...Това е скромното ми мнение.