Отворена дискусия > ДНЕВНИЦИ
Дневник на Solomon
Solomon:
Излязохме, трима сме, срещата е инициирана от този, който по принцип не инициира срещата....обаче не съм със братовчедите с които исках да бъда ...Просто съвпадение...магията не сработи, ще пробвам с друга техника за магически транс...и мисля да увелича времетраенето на самия процес.
Всъщност времетраенето на процеса има ли значение на този етап ? Който има отговор да се чувства свободен да пише в дневника ми.
theshadow:
Solomon, опитваш да постигнеш програмиране на ситуация... Това си има своите особености... Повече по темата може да прочетеш в подсекцията със същото име към секция Парапсихология и ако има въпроси, задавай ги там...
Относно въпроса за продължителността на транса- зависи за какво ти трябва... Няма строго правило колко да е продължителността...
Solomon:
theshadow, благодаря.
А не може ли ''програмиране на ситуация'' да се постигне по този начин ?
Наистина не се сещам върху какво да пробвам омагьосването....липсва ми креативност нещо...
theshadow:
Solomon, при програмиране на ситуация трябва да се следят причинно- следствените връзки - без причина няма да има следствие... Самото програмиране на ситуация си е вид омагьосване и не е необходимо да си мислиш нови цели- просто разшири подхода си към настоящите избрани... Можеш да ги описваш как върви работата по тях към раздела за програмиране на ситуация, а не тук- ако така си прецениш...
Solomon:
Добре, благодаря, ще направя каквото трябва.
Честно казано съм пробвал омагьосването доста пъти, но ситуациите са такива, че не мога да споделя тук - твърде лични са...Друг въпрос е дали са се получили желаните ми резултати заради това, което съм направил или е било просто случайност...
Имало е и случай при който по време на магически транс съм изясновидствал без да искам и съм познавал някои работи с изумителна (поне за мен) точност - като в колко часа ще дойде токът например...
*нали е практика, просто реших са споделя*
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия