ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Скромност или наглост ?
Solomon:
Quote Neshama ()За жалост много хора, особено такива, които са осъзнали как нищоне могат, бият тъпан в стил "вижре ме колко съм велик".Не се задоволяват само с това, но и почват да тъпчат другите, за да могат да изпъкнат. Жал ме е за такива типове.
Neshama:
:)
Последен да ме прощава, плагиатствам, но това е отговорът ми
Solomon:
Quote Neshama ()Първият пост на Цеци по темата мисля, че я изчерпва smileВинаги може да се добави още.
Quote Neshama ():)Последен да ме прощава, плагиатствам, но това е отговорът ми wink
:D
theshadow:
Quote Solomon ()Не се задоволяват само с това, но и почват да тъпчат другите, за да могат да изпъкнат. Жал ме е за такива типове
Сещам се за една групичка изгонени от тук- като не можали да блеснат по друг начин, започнали да злословят зад гърба ми и зад гърба на мои приятели... Групичката така и неполучиха звездния си миг на слава дори и след много злословене... Но може би при други особи от същия вид мачкането на околните и да води до звездни мигове на слава, знам ли...
Neshama:
Злословенето е относително понятие На който не му отърва истината казва, че другите злословч.
По принцип говоря.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия