ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
А според вас отмъщението справедливост ли е ?
Цеци_Вихронрав:
Ами виж сега... Някой ми е навредил, аз му отмъщавам и сме квит. Ако има ум в главата ще спре до там. Ако продължи ще трябва да измисля начин да му попреча занапред да вреди не само на мен, а и на други, защото такъв човек е обществено опасен.
Цеци_Вихронрав:
А по някога даже не е нужно да отмъщаваш, а само да разкажеш на колкото се може повече хора как даден човек ти е навредил и то му стига вместо отмъщение.
Така постъпих с полицайката която провали следствието и позволи нападателят ми да се измъкне без адекватна присъда. Написах си всичко във ФБ и понеже тя цялата полиция са ми приятели и... Ами напусна полицайката и сега продава цветя и като ме види да минавам край магазина и се разтреперва понеже не знае дали няма да си отворя голямата уста и пред клиентите и. Кефещо! Чувствам се удовлетворена.
Solomon:
Да ама тоя човек ако не познава никакви граници, става лошо. Затова отмъщението трабва да е толкова коварно и добре измислено, че да го съсипе и да не дръзне да ти навреди отново.
За това, ако реша да отмъщавам, трябва да направя нещо толкова гадно, гнусно, коварно и фрапиращо, че чак самия мен да ме е срам от това.
Цеци_Вихронрав:
Quote Solomon ()За това, ако реша да отмъщавам, трябва да направя нещо толкова гадно, гнусно, коварно и фрапиращо, че чак самия мен да ме е срам от това. Е, аз предпочитам да не се срамувам от действията си. Но си прав, че има особи които нямат граници. И не говоря за физическо насилие, а за такива които си служат с коварство, лъжа, клевети и т.н. Но такива хора рано или късно колкото и да са прикрити им падат маските и се вижда гнилото под тях. И ако съм допринесла да сваля маската на такава особа се чувствам полезна и на себе си и на околните.
И си мисля, че повечето хора тръгват да вредят само от завист и злоба и на такива трябва да им се връща тъпкано.
Solomon:
Quote Цеци_Вихронрав ()И си мисля, че повечето хора тръгват да вредят само от завист и злобаО да, завистта е нещото което най-много мразя....и за жалост, нещото, което много често наблюдавам у хората, напоследък.
Quote Цеци_Вихронрав ()такива които си служат с коварство, лъжа, клевети и т.н. Но такива хора рано или късно колкото и да са прикрити им падат маските и се вижда гнилото под тях.
Мисля че ще е хубаво ако се направи наръчник за сваляне на маски на ей такива хора.....всъщност бях срещнал такава тема в сайта, май беше ''Психическа атак'' или нещо подобно, но там нямаше кой знае колко много информция.
Мразя и тези, които се правят на приятели, само и само за да ти навредят и да те дърпат надолу.
П.С. Как само ми олеква когато споделям омразата си
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия