ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
А според вас отмъщението справедливост ли е ?
Solomon:
Оооо, много сте лоши ! А тя е била с него заради теб, тоест, търпяла го е заради теб.... чак ти завиждам(в добрия смисъл, разбира се) че имаш такъв приятел ! Отмъщението ти много ме изкефи, честно....като по филмите е направо!
А за мен - аз нямам чак такива интересни отмъщения...
Знаех, че едно момче от общежитието ми ползва шампоана без да знам (в случай че съм го предупредил)...веднъж, когато ми свърши шампоана, изсипах малко амонячна вода(мирише доста гадно, със задушаваща миризма) вътре в тубичката на шампоана, но съвсем малко и го оставих на мястото му..... следващият път когато е дошъл да ми ползва шампоана, първо го е помирисал (добре че не се е изкъпал направо с него ) и се е задъхал здравата, след което с доста шарени псувни ме е напсул, но не му стигнало, че и чак цялата ми рода изредил :D ....От тогава насам, никой не ми пипа шампоана...
Жалко че не бях там да го видя, а само мои приятели бяха там, които също така се кефеха докато ми разказваха за случката...:D
Цеци_Вихронрав:
Quote Solomon ()А тя е била с него заради теб, тоест, търпяла го е заради теб...И аз съм правила подобни неща заради нея. Но както казваме в нашата компания "Защо са ти пшриятелите като няма да ти е гадно?!". Това в смисъл, че си струва да изтърпиш нещо гадно заради приятел.
Но нашето поколение израстнахме с книги в които се говореше много за силата на приятелството и ние се научихме да се стремим към такива приятелства и си ги градяхме и си ги поддържаме все още толкова силни като в началото. А сега... Сега за съжаление вие младите градите и рушите приятелства на база временни интереси. И много често наблюдавам как довчерашни приятели днес си подливат вода. Много е жалко това.
А за шампоана ме изкефи. Обаче е трябвало вместо амонячна вода да сипеш депилатоар (това обезкосмяващ крем). Има мирис, но ако го смесиш със шампоан няма да се усети, а после оня ще се чуди защо ми се къса (буквално) косата при сресване.
Solomon:
Мда, сегашното поколение(както казвате) е така отрепано...че...аман...
Quote Цеци_Вихронрав ()Обаче е трябвало вместо амонячна вода да сипеш депилатоар (това обезкосмяващ крем). Има мирис, но ако го смесиш със шампоан няма да се усети, а после оня ще се чуди защо ми се къса (буквално) косата при сресване. biggrinЕййй, много си гадна значиии !!!
Как не се сетих...
Цеци_Вихронрав:
Quote Solomon ()много си гадна значиии Ама ти къде си живял? Не си ли гледал "Сам в къщи" и още куп комедии дето деца се справят с големи досадници и гадняри по точно този начин? И това не е гадно, а справедливо.
По моему всеки трябва да си носи последствията от действията. Моите мъже в къщи имаха гадния навик да ми изпиват кафето. И не, че няма кафе в къщи, но нали е по-лесно да минат край бюрото ми и да си пийнат... И така като минат по няколко пъти и аз без кафе. Накрая реших да си пия разхлабителните разтворени в кафето вместо във вода, но не ги уведомих. В крайна сметка и те не ми казваха като ми излочат кафето, а ми гледаха сеира.
Познай сега дали смеят да отпият от кафето ми без преди това да попитат има ли капки вътре?
И не го броя за отмъщение, а за раздаване на правосъдие.
Solomon:
''Сам вкъщи 2'' беше един от любимите ми филми, на които съм се смял ужасно много ! (особено оная част, когато пуска филма ''Ангели с......забравих му името " и ги прави на серсеми)
Ама че си лоша ! :D
Не бих искал да си имам работа с тебе...
А аз веднъж направих беля по погрешка...става въпрос за същото момче, което ми ползваше и парфюма без да ме пита...и аз реших да му използвам лака за коса, ама така го използвах, че почти нищо не остана вътре..........ии.....накрая се оказа, че лакът, всъщност е бил на братовчед ми...е, той не ми се разсърди много.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия