ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
А според вас отмъщението справедливост ли е ?
Цеци_Вихронрав:
Аз предпочитам да се освободя от омразата като си го върна тъпкано. И не го правя по техният начин с клевети и лъжи. Моят начин е да го направя открито. Открито да попитам за мотивите да бъда оплюта и излъгана, мотивите да се злоупотреби с доверието ми... И ако получа честен отговор мога и да направя компромис, но ако вместо да ми се отговори нападките продължат то тогава си отварям голямата уста и казвам всичко което мисля и го казвам пред много народ.А от моите думи обикновено боли и боли много. Да не говорим, че съм упорита и мога да ровя докато изровя с колко още народ е злоупотребил отсрещния и да събера и доказателства. А за един клеветник и лицемер няма по-лошо от това да му свалиш маската и да извадиш на показ гнилата му душица.
Solomon:
Аз пък имам една своя слабост, която много мразя! С моментната си ярост, мога да направя всичко (трябва бая да се поизпотят за да се ядосам, по принцип съм спокоен и не избухвам ей така веднага), но когато мине малко време, се размеквам и му прощавам на оня, макар че е извършил големи глупости или се е държал супер гадно...
Мисля да променя това. Quote Цеци_Вихронрав ()А за един клеветник и лицемер няма по-лошо от това да му свалиш маската и да извадиш на показ гнилата му душица.Това ще го съсипе и плюс това вече никой който го познава няма да му вярва. Това е наистина гадно, но си го заслужават.
Цеци_Вихронрав:
Quote Solomon ()Това ще го съсипе и плюс това вече никой който го познава няма да му вярва. Това е наистина гадно, но си го заслужават. Е те това имах впредвид относно отмъщението.
Solomon:
А ако ти е удобно да се изповядаш, ще те питам....какво е било най-гадното ти отмъщение ?
Цеци_Вихронрав:
Quote Solomon ()какво е било най-гадното ти отмъщение ?Някога много отдавна когато бях на твоите години един мъж се подигра с чувствата ми. Не просто ме заряза, а се изсмя и ми каза, че просто си е поиграл с мен за забавление. После опита да свали най-добрата ми приятелка и на всичко отгоре се опита да я настрои срещу мен и да ни раздели. И... И двете спретнахме такъв пъклен план, че той хлътна по нея, пожела да се оженят и тя му се изсмя по същият начин, като не пропусна да му каже, че това е моето отмъщение и че е била с него само с тази цел, да не вземе да се заблуди, че е изпитвала чувства. Нямаш идея колко тежко го преживя гада мръсен. Но и няма да забравя думите му, че се убедил, че между нас двете никой не може да застане защото сме в състояние да го унищожим. И понеже и други хора разбраха в последствие каква сме я свършили (все пак сред хора живеем), признаха приятелството ни за неразрушимо. Но те моите приятелства са такива. Базират се на пълна откровеност и доверие и са неразрушими. И не, че не се карам с приятелите си, но кавгите ни са градивни и не нарушават приятелството ни.
А твоето най-гадно отмъщение?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия