Отворена дискусия > МАГИЯ
Зареждане с енергия
ShaAngreal:
Да, права си - постът зарежда, когато сме натъпкани и се прочистим, благодарение на него.
theshadow:
С това чудо, гладът, трябва да се внимава, защото има една такава болест- анорексия и е името... И тази болест ходи не само по млади момичета, решили, че ако погладуват и ще замязат на фотошопираните манекенки от списанията, а и по редица окултисти и йоги, захмаснали се да се претворяват в растения, каквито не са и никога няма да бъдат... При последните, йогите имам предвид, такива увреди от анорексия ми се е случвало да попадам документирани през практиката си, че да им имам яденето на слънце и прочие простотии... Обездвижени в една поза торби кокали, които не могат и да помръднат и просто бавно си умират с всяка секунда, докато медиите им правят псевдо-реклама как били уж аха и безсмъртни... Но на дела- умират по един наистина ужасен начин, самоубивайки се от чиста глупост...
Та мисълта ми е- това с диети и постения трябва да се внимава... Човек трябва да яде колкото му се яде, да се движи, да си следи кг да му е в норма и нито да е под нормата на кг, нито над нея- и тогава ще е относително казано- здрав...
ИВО:
Време е и аз да споделя нещо по тази тема как да се заредим и по точно как аз се зареждам когато използвам моята енергия. Просто се затварям сам за 2 3 минути в стаята ми и се сещам че съм помогнал на някого с болките и така на татък и просто се зареждам и съм готов за нови приключения на енергийно ниво или отивам до някоя горичка и сядам за миг ! знам че не е кой знае какво но реших да ви споделя на някой може да му е от полза
Цеци_Вихронрав:
В гората сред природата зареждането става по-бързо.
ИВО:
да но ако в момента нямаш друг избор просто остани сам/сама за малко и се замисли какво хубаво си направил и ще се заредиш поне при мен е така но не прекалявам и си давам почивка на духовното ми тяло
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия