ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА

Карти Таро и Оракули

<< < (12/18) > >>

Амрита:
Използвам универсалното Таро на Уейт. Извинявай ти ме беше питала по-нагоре, но забравих да ти отговоря. Картите са малко по-големички от стандартните карти.

theshadow:
Много ме радвате... Хартията, пък била тя и цветна, категорично е неспособна да показва бъдеще... За това е нужно ясновидство... Достатъчно понятно ли го обясних или има желаещи да се бъркат, че хартията и цветното мастило имат ясновидски способности и показват бъдеще? 

А в случая не е необходимо ясновидство... За въпросите на Амрита - има си НОИ и си има специализирани цели болници за репродуктивно здраве... Има си изглежда и куп работодатели, чакащи с нетърпение да наемат жена, на която и предстои да излезе по майчинство... Току виж имали време поне да я въведат в работата, преди да излезе по майчинство и да се наложи да и търсят заместник... Или пък не?

Освен това... Тук не е форум за налучквации и суеверия от типа ""кое е най-подходящо време за бебе"" - за тази цел е нужна пак повтарям консултация с лекар от специализирана репродуктивна клиника...

И ако не насочите темата в смислена посока- ще я заключа...

Амрита:
Консултирала съм се и с НОИ и с
достатъчно лекари, както и с най-близките си хора. И търся най-правилното
решение за себе си. Докато изчакам 2532 жени преди мен и дойде и моят ред…

Темата на ShaAngreal  гласи : ”Търся си хора, с които да обсъждаме итълкуваме карти - предимно таро, но може и оракули”.

Обикновено се тълкуват реални ситуации с реални хора…За мен това е най-смислената посока,  в която мога да пиша в момента, поне що се отнася до Таро.  Това е и единствената тема за Таро в свободната зона, в която мога да пиша. Мисля, че мненията ми
резонират с темата на ShaAngreal, а тълкуванията й са ми интересни и полезни. За мен това е учене...Но ако това те дразни - теб или някой друг, няма проблем да се оттегля и да не пиша повече.

Цеци_Вихронрав:
Момичета, от личен опит зная, че ако за една ситуация или въпрос хвърлиш много пъти карти, със всяко следващо гадаене променяте причинноследствените връзки и променяте и крайния резултат. Накрая не получавате реален отговор диктуван от ясновидство, а това което ви се ще, но то не е реално...

theshadow:
@Амрита
Амрита, може би искаш да ме убедиш, че хартията и мастилото са ясновидци и има полза от безцелното налучкване, което почна да се ""резонира"" като смислено, интересно и полезно тук по темата?

Тук не се занимавате с таро двете, а с налучкване... Налучкването я налучкало, я не налучкало...

Тарото е ГАДАТЕЛНА система, не е НАЛУЧКВАТЕЛНА система... То е предназначено за ГАДАТЕЛИ- служи за концентрация при изпадане в ясновидски транс, т.е. тарото не е за всеки... Не е и символна система, че да се тълкуват залудо ей така символи... Ако беше удачно залудо да се кара само с тълкуване на символи и с научкване и работеше това на 100% успеваемост, всеки би го ползвал и би знаел какво следва като бъдеще...

Даже някой и друг път да се налучка- човек като си повярва и като се филмира, че налучкването е гадаене и такива грешни решения може да вземе мислейки си, че много му е хванал цаката на развитието на ситуацията, че успешно да си разбие живота...

Та ако ще си уплътняваш времето тук, докато чакаш твоя ред след 2532 жени или колкото там бяха- прави го смислено... Или темата ще бъде заключена... Не защото ""ме дразни"", а защото тук се държи ниво и не толерирам падане под това ниво... За мен е все тая кой ще се отказва , понеже прекъсвам, когато нивото падне и ще спира да пише...

@Цеци
Цеци, аз на такова нещо налучкване му казвам... 
Цитирам те-

""Накрая не получавате реален отговор диктуван от ясновидство, а това което ви се ще, но то не е реално... ""

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия