ОБСЪЖДАНЕ > СВОБОДНА ЗОНА
Карти Таро и Оракули
Амрита:
Не,
алтернативата не е 100 лв. социално майчинство…Казах, че ще си търся друга работа. Не ме
мързи да работя, просто искам да се чувствам добре на работното си място. Както
през последната една година. Осъзнавам,че това човек да е удовлетворен, е комбинация от няколко фактори – и естеството
на работа, и заплатата, и шефове иколеги, та дори и колко пътува до работното си място. Защото в далечното минало
съм се убивала от път до работа и знам какво е. А тук ми е сравнително удобно и това е единплюс, който отчитам.
Ако нямам
друг избор и ножът е опрял до кокала, ще търпя всичко…Но за Бога, от шест години не
съм стъпвала дори на едно единствено интервю и не съм пробвала нищо друго.
Междудругото
някои мои колеги се изнесоха в друга фирма преди да ги съкратят и единият
колега беше идвал да ни предлага да ни препоръча, защото търсели още хора. Когато
ми се обадиха да започна отново тук, му се обадих да го питам дали все още
търсят хора при тях. Като разбрах, че трябва да търся нередовни немски платци и
да ги притискам да си плащат дълговете, направо се отказах, независимо че там
заплащането беше с 400 лв. по-високо отколкото тук. Защото не всичко е пари и
знам, че ще се чувствам адски подтисната от такава работа…
Осъзнавам,
че нещата не са черно-бели… Ако човек е поставен в тотална безизходица, се налага
да направи компромис със себе си…И много често изгубва сили да продължи да търси светлина в тунела. Не мога да забравя горките хора в Горни Лом,които за жълти стотинки си отидоха, не остана и костица от тях… Да, сравнение с
тях аз изглеждам прекалено разглезена и претенциозна…Но от друга страна ако човек имаизбор, трябва да търси най-доброто за себе си. Защото ние сме същества от
светлина и можем да бъдем истински щастливи само ако следваме мечтите си. Човек
не е роден само за да работи, да яде и да спи, а през свободните дни да
реанимира…
Аз не съм поставена в безизходица в момента и не се страхувам. Малко по-сложна ми е ситуацията, но в никакъв случай не е безизходица. Докато съм жива
и здрава знам, че ще се справя.
А и писах във форума, за да получа помощ при гадаенето с Таро, защото съм пълен
профан и искам да се уча… Ако желаете можете да се включите…
Благодаря много на всички за отделеното време! Можехте да го отделите за себе си, а не за мен! Оценявам този жест!
Цеци_Вихронрав:
Армита, виждам, че си оправна и ще се справиш с решенията които трябва да вземаш. А колкото до гадаенето... Ша ангреал ще ти помогне най-добре. За мен няма знбачение права или обърната е дадена карта, аз просто превключвам на ясновидство и гледам. Но пък тези дни като ми остане минутка свободна ще ти гледам и ще ти пиша.
theshadow:
Амрита, винаги има избор... Но за правилния избор си има време и място... Имам предвид развитието на причинно-следствените връзки... Защото именно причината и следствието от причината- това е начинът, по който функционира нашето бъдеще... Ако заложиш избързване или заложиш на не дотам добре формулирани причини- ще имаш последствия, които не са желаните...
Така че, когато правиш избор, най- елементарното и достъпно средство за проверка какво ще следва е- ако се направи нещо си, то би ли последвало еди какво си или каква е вероятността да последва еди какво си... Устройват ли възможните последици- ако се случи и хубавото, но ако се случи лошото- какво се прави и има ли начин да се избегне лошото... И на тази основа - се ли действа или не се...
Що се отнася до тарото... Ако искаш сериозно да го изучаваш, имам предвид отвъд да го ползваш като символна връзка с несъзнаваното (понеже тарото ако ще се ползва като символи- съвсем не винаги върши работа за насока).... Ще ти е необходимо да се занимаваш с ясновидство... Зависи какво искаш и прочието...
Амрита:
Здравей theshadow ,
съгласна съм с всяка твоя дума. И днес осъзнах, че сама саботирам себе си. Непрекъснато си мисля и говоря негативни неща за работата си - не искам да съм впрегатно добиче, няма да се справя, защо се набутах и т.н. От една страна когато съм на спокойствие сама със себе си се стремя да си внушавам и програмирам най-прекрасните неща, които искам да бъда и да станат, а през съзнателното си време саботирам всичко това... Т.е. досега програмирам само негативни неща за работата си, а пък уж искам да се чувствам добре там...
Що се отнася до тарото... Ако искаш сериозно да го изучаваш, имам предвид
отвъд да го ползваш като символна връзка с несъзнаваното (понеже тарото
ако ще се ползва като символи- съвсем не винаги върши работа за
насока).... Ще ти е необходимо да се занимаваш с ясновидство... Зависи
какво искаш и прочието...
По каква система имаш впредвид да се занимавам с ясновидство? Най-близкото до ясновидство, което съм чела е "развиване на психичните сили", не помня автора. В смисъл, че се даваха техники за това. Но мисля, че занимавайки се сериозно с която и да е истинска система, човек развива малко или много интуицията си. Шаманите в древността също са виждали къде е плячката и са предсказвали и други неща за благото на племето си, което също е ясновидство.
Амрита:
Току що хвърлих три карти с въпроса какво бъдеще ме очаква в най-новата ми работа?
Излязоха Обърната Висшата жрица, и изправени Кулата и Петица монети.
П.П. искам да питам има ли възможност за редакция на мнението, най-вече ако е допуснал без да иска правописна грешка? Аз такава опция не намерих...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия